Riječki Phanas pub za veliko otvorenje 19. sezone priprema bogat program

U Phanas pubu otvorenje 19. sezone posebno će se obilježavati od 3. do 5 listopada

Phanas pub je svoja vrata otvorio 22.12.2001. godine i od tada ima uspješnu tradiciju “najbolje kave u gradu, ljubaznog osoblja, raznih događanja i naravno dobre zabave”, ističu iz Phanasa te najavljuju kako niti ova sezona neće biti izuzetak. Naime, Phanas je nakon vrućeg ljeta za svoje goste pripremio vikend pun događanja.

Vikend otvorenja započinje u četvrtak 3.10. i to svirkom uživo kada će za glazbenu podlogu biti zadužen duo “Rale i Toni” a svi ljubitelji dobrih vina moći će uživati u graševini vinarije Vezak.

U petak 4.10. nakon ljetne pauze u Phanas se vraća Trio Marinero a istoga dana održat će se i velika promocija popularnog Beck’s piva.

Subota 5.10. rezervirana je za klupsku glazbu. U goste dolazi Joe2Shine – DJ, producent, glazbenik i glazbeni direktor mnogih poznatih klubova i festivala, te jedan od najtraženijih DJ-a u Hrvatskoj a pridružiti će mu se i Phanasov “rezident” DJ Mickee. Atmosferu će dodatno zagrijati i vrući nastupi plesača i plesačica iz Diamond Soul Entertainment, a za osvježenje tu je kombinacija Bulldog gina i Schweppes Aromatic Taste tonika.

Ulaz na sva događanja je slobodan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari