DOBAR TEK!

Riječki street food slavi 2. rođendan i daruje vam poklon bon od €70/527,42 kn!

U dvije godine svoga postojanja u središtu Rijeke Fox Street Food postao je jedna od najomiljenijih destinacija Riječanki i Riječana željnih ukusnih zalogaja spravljenih od probranih sastojaka

Podsjetimo, Fox Street Food na jelovniku nudi pregršt street food poslastica: burgere, wrapove, pomfrit s raznim dodacima, salate, club sandwiche ali i razna vegetarijanska i veganska jela kakva se sve više traže u Rijeci i okolici.

Od nedavno u ponudi je i svjetski hit napitak: BUBBLE TEA s raznim okusima slasnih bobica!

“Cilj nam je promijeniti način street food prehrane u našem gradu implementacijom najkvalitetnijih lokalnih namirnica”, kazao je prilikom otvaranja lokala vlasnik Alen Lisac.

I održao je obećanje, što je vidljivo svakome tko u bilo koje dana prolazi Jelačićevim trgom i baci pogled kroz vrata ili izlog Fox Street Fooda gdje uvijek ima puno gostiju koji uživaju u delicijama koje se nude.

Ekipa iz Foxa najavljuje još jedan novitet, ali ga još koji dan “ne smijemo” objaviti!

I šećer na kraju:

Povodom svog 2. rođendana, Fox Street Food i Riportal časte jednog sretnika s poklon bonom u iznosu od €70* / 527,42 kn!

Sve što trebate učiniti je lajkati i podijeliti Facebook** objavu s ovom vijesti o 2. rođendanu Fox Street Fooda sa službenog Facebook profila Riportala te u komentarima iste objave označiti/tagirati*** minimalno dva prijatelja s kojima ćete posjetiti ovo IT mjesto u gradu!

Dobitnika ćemo u komentaru iste FB objave proglasiti 25. siječnja, na dan kada Fox službeno slavi svoj rođendan.

  • Bon je iskoristiv u jednom dolasku

** Facebook nije niti na koji način povezan s ovim darivanjem niti ga sponzorira

*** Označavati se ispod posta može neograničeno puta s različitim imenima

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari