NAJLUĐA ZABAVA UZ 'TRASH'

U subotu u Riječkom tunelu Carnival Trash Party! Zabavljajući se, podupirete humanitarnu akciju

U bogat program ovogodišnjeg jubilarnog 40. Riječkog karnevala uvršten je i party u Riječkom tunelu

Medusa Organization u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Rijeke organizira ‘Carnival Trash Party’. Održat će se u prostoru Riječkih tunela te se tako u bogatoj povijesti Riječkog karnevala prvi put jedna takva zabava događa baš u prostoru koji se nalazi ispod ‘grada koji teče’.

‘Carnival Trash Party’ održat će se u subotu 28. siječnja 2023. s početkom u 21 sat i trajat će do 3 sata ujutro. Posjetitelje će zabavljati Dj Kleky i DJ Leo Biro a publici će priuštiti ples uz najbolje i najpoznatije hrvatske trash hitove – uz poneki strani trash hit.

Ususret Međunarodnom danu borbe protiv raka (4. veljače) event će imati i humanitarnu notu. Od svake prodane ulaznice dio će biti namijenjen udruzi Nada Rijeka koja okuplja žene operirane od karcinoma dojki.

Organizatori se nadaju kako će na taj način barem malo podignuti svijest o prevenciji raka te kako će se u ovu humanitarnu priču uključiti što veći broj riječkih poduzetnika – sve kako bi akcija imala što uspješniji odjek.

Više detalja o samom događaju možete potražiti na internetskim stranicama „PartyHub“.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari