BABY SPA NEA

Rijeka i okolica dobili svoj prvi Baby Spa! Pogledajte kako izgleda i što sve nudi

U subotu se u Kastvu na adresi Spinčići 42 B otvARA Baby Spa Nea, prvi baby spa u Rijeci i okolici te drugi u Hrvatskoj!

Ideja za Baby Spa Nea nastala je kada je Natalia Pomor svoju kćerku Neu poželjela odvesti na tretman u baby spa, no shvatila je da će morati otići do Zagreba kako bi ju usrećila i pružila joj nezaboravno iskustvo hidromasažne terapije i masaže.

Nedugo nakon toga Natalija je završila edukaciju za masažnog terapeuta za dojenčad certificiranu od strane Međunarodne asocijacije za masaže dojenčadi te se upustila u avanturu osmišljavanja Baby Spa Nea.

Osim plutajućih tretmana u hidromasažnim kadama, Baby Spa Nea također nudi i masaže za bebe te edukacije za sve mame i tate koji žele svojim bebama pružiti ugodno iskustvo masiranja.

Dokazano je da plutajući tretmani u hidromasažnim kadama jačaju mišićni i koštani sustav, poboljšavaju ravnotežu i koncentraciju, jačaju srce i pluća, poboljšavaju san te pomažu kod refluksa i grčeva.

Također, masaža bebe ima umirujući učinak na cijeli organizam te utječe na proizvodnju oksitocina, hormona sreće. Kroz dodire masažnog tretmana bebe uče na isti reagirati s povjerenjem i nježnošću.

Za sve detalje vezane uz usluge novootvorenog Baby Spa možete se obratiti na broj +38591 6031 108 ili na njihovim društvenim mrežama, Facebooku i Instagramu Baby Spa Nea.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari