UKUSNA PONUDA I UGODAN AMBIJENT

Na Kukuljanovu danas otvorena dugo očekivana Me Gusta Cafeteria. Evo kako izgleda i što nudi

Popularni riječki ugostiteljski brend Me Gusta ima novi lokal, smješten u zoni Galerije Bakar na Kukuljanovu

Danas je nakon duge i temeljite pripreme otvorena Me Gusta Cafeteria na Kukuljanovu. Riječ je o posebnoj vrsti lokala kojeg možemo okarakterizirati i kao ‘moderna kantina’. Me Gusta Cafeteria je ugodno gastro odredište gdje možete uživati u vrhunskoj kavici – čista arabica – i ukusnoj i svježe pripremljenoj hrani.

Hrana se svaki dan svježe kuha i sprema. Nema čekanja – uzmete pladanj i izaberete što vam se jede – izvrstan je to način za uživanje u kuhanom ručku kada nemate vremena za kuhanje doma!

U Me Gusti spajaju tradicionalne recepte sa suvremenom kuhinjom pa smo tako danas imali priliku isprobati fine sarme, pohani pileći odrezak, najkremastiji pire krumpir, razna variva… A svaki dan mijenjaju ponudu!

Osim toga, u svakodnevnoj ponudi imaju i razne primamljive sendviče ali i obročne salate. Za sladokusce – tu su i deserti.

Moramo istaknuti Balkanski sushi! Riječ je o sendviču od pršuta koji je pripremljen kao sushi. Spoj je to ‘balkanskog sendviča’ i japanske kuhinje. Moramo priznati – baš zanimljivo!

Prostor je velik, prostran, moderno i ugodno uređen. Pored toga što je Me Gusta Cafeteria idealan izbor za nešto fino i kuhano pojesti, idealno je mjesto i za uživanje u prvoj jutarnjoj kavici – pogotovo na velikoj terasi koja će u narednim toplijim danima zasigurno biti prvo odabir mnogih posjetitelja Galerije Bakar.

Radno vrijeme Me Gusta Cafeterie je od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat, nedjeljom su – za sada – zatvoreni, barem u dane kada je zatvorena i Galerija Bakar.

Također, riječki brend Me Gusta 28. veljače slavi jubilarnu 10. godišnjicu postojanja, a zabavna proslava rođendana će se održati upravo u Me Gusta Cafeterii na Kukuljanovu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari