NIKAD LAKŠE DO MIŠIĆA

Riportal i Luce Beauty Rijeka vam daruju 4 Tesla Emsculpt tretmana; Oblikujte svoje tijelo!

Foto: Luce Beauty

Jesen je idealan period za nove početke, za brigu o sebi, o mentalnom i fizičkom zdravlju. Često u ovoj užurbanoj svakodnevici ne možemo izdvojiti vrijeme za tjelovježbu, a našem tijelu je ona prijeko potrebna

Sjedilačkim načinom života nam se mišići opuštaju i gube oblik, nasreću, postoji mnogo tretmana za oblikovanje tijela.

Upravo takvi tretmani se nude u salonu za ljepotu Luce Beauty u Rijeci. U ponudi imaju 3D kriolipolizu koja služi za zamrzavanje masnih naslaga, Tesla Emsculpt tretman za oblikovanje mišića, HIFU 7D tretman lica koji pegla bore, te kavitaciju i radiofrekvenciju.

Riportal i Luce Beauty Rijeka najsretnijoj čitateljici/čitatelju daruju 4 Tesla Emsculpt tretmana na regiji tijela po želji! To je tretman koji definira mišiće i pegla celulit. Jedan je od najjačih aparata na tržištu za definiciju mišića i oblikovanje tijela. Njime možete tretirati trbuh, noge, gluteuse, ruke i ramena. Dok vi opušteno ležite tretman odradi 30.000-75.000 kontrakcija mišića u 30 minuta.

Aparat koristi HIFEM tehnologiju (fokusiranu elektromagnetsku energiju visokog intenziteta) kako bi postigao supramaksimalne mišićne kontrakcije koje nije moguće postići vježbanjem, a sve u svrhu izgradnje mišića.

Cijena jednog tretmana iznosi 500 kuna, što znači da će sretni čitatelj dobiti tretmane u vrijednosti 2000 kuna!

Luce Beauty se nalazi u ulici Ante Starčevića 5 na trećem katu, a za sve dodatne informacije posjetite Luce Beauty Facebook i Instagram, ili nazove na broj 092 1828 516.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari