DOBITNICA JE DORA MLADENIĆ

ĐIR po Starom gradu svoju prvu stipendisticu nagradio s 8.000 kuna

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

ĐIR po Starom gradu je ponovno nadmašio sva očekivanja.  Vjernu je ĐIRašicu, a istovremeno odličnu studenticu, nagradio s ĐIR stipendijom u iznosu od 8.000 kn (1.061,78 €)

ĐIR po Starom gradu, najpoznatiji riječki brand za izlaske, za početak  je nove akademske godine ĐIRašima pripremio brojna iznenađenja. Među nagradama, posebno se istaknula ĐIR stipendija koja iznosi 8.000,00 kn (1.061,78 €), a osvojila ju je Dora Mladenić, studentica druge godine medicine koja je i službeno postala prva ĐIR stipendistica.

Cilj ĐIR stipendije bio je nagraditi osobu koja sve svoje studentske obaveze rješava sa zavidnim prosjekom, a istovremeno ne propušta gotovo ni jedan ĐIR utorkom.

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Dora je sa svojim vjernim ĐIRanjima, kao i s ocjenama, dokazala kako je uz dobru organizaciju vremena ipak sve moguće.

Povodom dodjele ove vrijedne stipendije razgovarali smo s Dorom Mladenić, studenticom druge godine Medicinskog fakulteta u Rijeci

Jesi li iznenađena što si upravo ti vrijedna dobitnica ove stipendije?

”Jesam, jako! Prijavila sam se na nekoliko stipendija ali ovu od ĐIRA stvarno nisam očekivala. Jedno divno iznenađenje!”

Imaš li već ideju kako ćeš potrošiti ĐIR stipendiju?

”Pa u planu mi je potrošiti ju na putovanje. Kada ulovim vremena između ispita, odnosno kada ih riješim, voljela bih otići u Portugal ili tako neku državu.”

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Voliš li izlaziti?

”Puno i previše. U điru sam gotovo svaki drugi tjedan, a ne propuštam ni vikende!”

Opiši nam svoje omiljeno iskustvo iz ĐIRa?

”Pa kada krenemo s metrom rakije iz Rakhia Bara sve uvijek bude dobro!”

Koja je tajna uspješnog kombiniranja fakultetskih obaveza i ĐIRanja utorkom?

”Dobra organizacija definitivno, produktivno učenje, dakle bez mobitela! Ne učim niti prekasno, već do 20 ili 21 sat i trudim se dovoljno naspavati. I to je to!”

Što bi poručila ĐIRu?

”Da samo tako nastave i da su super!”

Dori čestitamo na osvojenoj ĐIR stipendiji i želimo joj još jednu uspješnu akademsku godinu ispunjenu ĐIRanjima utorkom!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari