LJUBAV JE LJUBAV

#SAMOLJUBAV Protiv Hrvatske igrale i dvije djevojke koje su u ljubavnoj vezi!

Foto: Instagram

U nogometu je homoseksualnost još uvijek tabu-tema, no možda ove dvije djevojke razbiju mitove i predrasude

Hrvatska ženska nogometna reprezentacija odigrala je u petak na stadionu Zaprešić 1:1 protiv Švicarske u kvalifikacijama za Europsko nogometno prvenstvo.

Hrvatska je povela u trećoj minuti susreta pogotkom Ivane Rudelić, no u drugom poluvremenu Švicarska je izjednačila a strijelac je bila Ramona Bachmann u 74. minuti, javlja Sportnet.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Let‘s go??

Objavu dijeli Alisha Lehmann (@alishalehmann7)

Švicarke su u ovoj utakmici bile velike favoritkinje, no naše su se nogometašice pokazale kao tvrd orah i priredile su gošćama veliko razočaranje. Jedna od najvećih zvijezda Švicarske je jedna od najljepših nogometašica svijeta Alisha Lehman koja je također razočarana otišla iz Zaprešića.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Happy Birthday my queen❤️? @bachmannr10

Objavu dijeli Alisha Lehmann (@alishalehmann7)

Ruše predrasude

Nogometašica West Hama iznimno je popularna na društvenim mrežama. Na njenom Instagramu prati ju 1,4 milijuna ljudi, a zanimljivo je da je deklarirana lezbijka koja je razbila sve tabue te objavljivala fotografije sa svojom partnericom Ramonom Bauchman koja je Hrvaticama zabila gol.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

JG15 & AL7

Objavu dijeli Alisha Lehmann (@alishalehmann7)

Slučaj je ovo koji se ne bilježi na našim nogometnim travnjacima i zbog toga je dosta zanimljiv. U nogometu je homoseksualnost još uvijek tabu-tema, no možda ove dvije djevojke razbiju mitove i predrasude, piše Sportnet.hr.
Net.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari