SRETNIK!

Sandro iz Rijeke osvojio jackpot u Drugoj šansi Hrvatske lutrije

Screenshot HTV

Sandro je večeras osvojio jackpot odnosno 100 tisuća eura

Igrač Lota 7 koji se u televizijskom prijenosu na HTV 1 predstavio samo kao “Sandro iz Rijeke” bio je sretne ruke!

Zavrtio je ‘kolo sreće’ u emisiji Druga šansa Loto 7 Hrvatske lutrije i HTV-a, a jezičac kola sreće zaustavio se na polju na kojem je pisalo – jackpot!

Sandro je time postao bogatiji za 100 tisuća eura.

Sretni dobitnik uplatio je svoj listić u 33. kolu igre Loto 7, 24. travnja 2024. Odigrao je 4 kombinacije za 4,00 eura a listić je uplaćen na prodajnom mjestu HRVATSKA LUTRIJA, Kukuljanovo 344, Škrljevo.

Kako funkcionira igra Druga šansa Loto 7?

Druga šansa Loto 7 omogućava igračima dobitke do 100 tisuća eura čak i ako njihovi listići nisu dobitni odnosno ako igrač ne pogodi izvučene brojeve. Druga šansa Loto 7 upravo to omogućuje, s isplatama do 100 tisuća eura.

Domaći igrači već desetljećima imaju visoko mišljenju o Lotu 7, u kojem se u prošlosti izvlačilo 7 od 39 brojeva, a danas 7 od 35. To je loto s najboljim izgledima da složite dobitnu kombinaciju u Hrvatskoj lutriji, a nudi vam i dodatne prilike kako doći do zarade.

Naime, uz jackpot od milijun eura do dobitka možete doći igrajući i Joker igru, u kojoj se isplate kreću oko 60 tisuća eura. A tu je i Druga šansa Loto 7, specijalna igra u kojoj sretan igrač može uloviti čak 100 tisuća eura. Sve to čak i ako ne pogodite niti jedan broj na svom listiću.

Druga šansa Loto 7 po svojim pravilima odgovara vlastitom imenu. Naime, radi se o dodatnoj prilici koju imate za dolazak do dobitka, nakon što se vaš listić pokazao neuspješnim tijekom izvlačenja Lota 7. Važno je naglasiti kako Druga šansa Loto 7 ne traži vašu dodatnu uplatu novca. No, potrebno je imati ponešto sreće.

Naime, svaki listić koji uplatite ima svoj uplatni broj, a samo jedan nakon izvlačenja dobiva priliku sudjelovati u ovoj dodatnoj igri. Pravila zatim postaju prilično jednostavna. Igrač kojeg je Druga šansa Loto 7 odabrala može se odlučiti uzeti dobitak od 150 eura i povući iz daljnje igre. Međutim, može i odlučiti vrtjeti Kolo s dobicima, s potencijalnom izdašnom isplatom.

Kolo s dobicima vrti se tijekom televizijskog izvlačenja Lota 7. Na njemu ćete uočiti različite vrijednosti, od stotinu i tisuću eura sve do desetaka tisuća. Tu je i žuto polje na kojem piše Jackpot. Ono je posebno vrijedno, jer igrač koji zaustavi kolo na njemu dobit će maksimalnu isplatu od čak stotinu tisuća eura.

Kako do vrtnje Kola s dobicima? Druga šansa Loto 7 daje sretnom igraču priliku da odluči želi li uzeti 150 eura ili radije vrtjeti Kolo s dobicima tijekom televizijske emisije. Naravno, na vama je prvo saznati je li vaš uplatni broj dobitan. To možete provjeriti na web stranici Lutrije, pod rezultatima Lota 7. Ako ste online igrač, stići će vam i dodatna obavijest u vašu elektronsku poštu.

Svakako je puno bolja opcija vrtjeti Kolo s dobicima, u odnosu na uzimanje utješnih 150 eura. Naime, na kolu se nalazi čak 7 jackpot polja, a tu je još pregršt polja s nagradama u tisućama eura, što je definitivno primamljivo. Da biste dobili pravo vrtjeti kolo, morate nazvati besplatni telefonski broj Hrvatske lutrije ili se javiti na email korisničke podrške. Tako ćete potvrditi svoju želju uključiti se u lov na veliki dobitak. Tada će vam Lutrija otkriti kojeg datuma ćete vrtjeti kolo, kako biste se pripremili za svoj uzbudljivi trenutak.

U svakom slučaju, Druga šansa Loto 7 vrijedan je dodatak onome što nudi najpoznatija lokalna lutrijska igra. Istina je, izgledi da baš vaš uplatni broj bude izvučen nisu veliki, kao i u slučaju Joker dodatne igre koju također možete igrati. No, u lutrijskim igrama nikad niste u komotnoj poziciji i uvijek je nužno mnogo sreće da biste zgrabili lijepu cifru, zbog čega nije loše da barem postoje različite atraktivne mogućnosti kako to ostvariti…

Izvor: https://hrk.hr/druga-sansa-loto-7-kako-do-dobitka-od-100-tisuca-eura/

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari