RESTORAN SPAGHO

Popularni restoran u centru Rijeke osvaja novom sezonskom ponudom! Probali smo ova jela i doživjeli gastro-ekstazu!

Ovogodišnje proljeće u Rijeci karakteriziraju česte promjene vremenskih prilika i užurbani ritam življenja u centru zbog brojnih radova i raskopanih prometnica. Situacija jednostavno poziva na predah…

A gdje ćeš boljeg predaha od onog uz finu hranu i piće. A upravo to, u ugodnoj atmosferi, nudi restoran Spagho koji je smješten u samom centru Rijeke i predivna je gastro oaza, idealna za odmor od užurbanog ritma grada.

Smjestili smo se na malu ali ugodnu terasu pod krošnjama stabala, spremni da isprobamo novu i već razglašenu sezonsku ponudu jela.

Spagho sezonska jela spravlja od domaćih namirnica koje savršeno odgovaraju godišnjem dobu pa smo mogli uživati u laganim a finim jelima kakva nam odgovaraju u toplijim, proljetnim danima. Sva njihova sezonska jela su složena i pripremljena na zanimljiv i kreativan način – a još ljepše servirana i prezentirana!

Spagho na mjesečnoj bazi uz postojeći jelovnik slaže i sezonsku ponudu a jelovnik u svibnju nudi baš zanimljiva i originalna jela u kojima će uživati i oni najizbirljiviji.

Krenuli smo s krem juhom od poriluka i pancete. Ljubitelji krem juhica će se oduševiti jer je ova juha savršen spoj povrća i pancete. Idealno za početak bogatog a zdravog obroka!

U nastavku smo probali još ova prefina jela:

Domaće njoke punjene sirom u umaku od bifteka, zelenog papra i konjaka – preukusno jelo koje će oduševiti mesoljupce. Ali upozoravamo – jako zasitno!

File lososa s domaćim crnim raviolima na kremi od karfiola i tahinija – losos je sve popularniji u gastro krugovima te je ovoga puta glavni sastojak u čak dva sezonska jela u Spaghu. I to na vrlo zanimljiv način!

A nešto laganija verzija je losos s Tzatziki rolicama. Ovo jelo je za one koji vole osvježavajuća i lagana jela, a opet jako ukusna! Moramo priznati da su nas rolice oduševile jednostavnošću i zapanjujuće finim okusom.

Hobotnica in forno s povrćem i krumpirom se topila u ustima od mekoće! Savršeno začinjena, idealno je jelo za ljubitelje stanovnika mora na tanjuru.

I za kraj naravno – desert. Čoko truffle – tri vrste čokolade i ukusna krema, nema boljeg načina za zaključiti ručak ili večeru uz ovaj desert!

Također, u Spagho smo nazdraviti uz super koktele. Na njihovoj karti možete pronaći Martini, Gin Tonic, Aperol…

Spagho ima sve što vam je potrebno za ukusan i zdrav proljetni ručak ili jako finu večeru.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari