GESTA O KOJOJ SE PRIČA: Nezadovoljna mama koja je vratila rođendanski poklon svoje kćeri uzbunila cijelu Hrvatsku

Priča o djevojčici Zari koja je kolegici iz razreda za rođendan poklonila bon u H&M-u od 200 kuna i leksikon, nakon čega je majka slavljenice vratila bon uz poruku da ona ne ide u takve dućane, dobila je nastavak

Kada je prije nekoliko dana na društvenim mrežama, točnije na Facebook stranici “Mame iz Rijeke” (no ispostavilo se nakraju da akteri priče nisu iz Rijeke), jedna majka podijelila svoje iskustvo vezanu za kupnju rođendanskog poklona, mnogi nisu mogli vjerovati da se takve stvari uopće događaju.

prepiska2

Naime, njezina sedmogodišnja kćer Zara je bila pozvana na rođendan kolegice iz razreda, a kao poklon joj je odnijela bon za H&M u iznosu od 200 kuna i leksikon.

Međutim, mami slavljenice se to nikako nije svidjelo pa je poklon vratila, uz poruku kako ona nikad u životu nije ušla u dućan poput H&M-a te da im ne treba takav poklon.

Napisala je i kako je njena kćer očekivala dvorac princeze Else te da je unaprijed odredila tko će joj što kupiti.

S obzirom da takav dvorac košta oko 700 kuna, Zara nije niti rekla mami da ga kupi, već je odnijela bon i leksikon.

Majka koja nije očekivala ovakvu reakciju, cijeli razgovor je objavila na Facebooku, a prepiska se munjevitom brzinom proširila društvenom mrežom.

Cijela ova priča je sada dobila i nastavak jer je majka slavljenice kasnije vratila i leksikon.

Komičarka i kolumnistica Andrea Andrassy je na svom Facebooku napisala kako joj se javila majka djevojčice Zare i to joj rekla.

“Javila mi se mama Zare kojoj je vraćen H&M bon koji je poklonila za rođendan. Zari je vraćen i leksikon i tužna je. Zamisli to, curica u drugom razredu mora biti tužna jer ‘poklon nije bio dovoljno dobar’. Danas idem Zari kupiti novi leksikon i onda idem po kućama – Zara voli Maju Šuput, voli Grašu, Ninu Badrić… i SVI će joj ispunit njen novi leksikon (nadam se :)). Zato jer je Zara kul, zato jer su leksikoni kul, i zato što vraćanje poklona nije kul”, napisala je Andrea.

Nadamo se da će se Zara nakon toga osjećati barem malo bolje.

prepiska3

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari