Uzbuđenja nikad dosta: Najbolje seks poze koje trebate isprobati u 2020.

Foto: StockSnap

Stručnjaci su objasnili kojih pet poza u seksu će biti omiljeni u sljedećoj godini.

Otkrijte kako doživjeti nova uzbuđenja u spavaćoj sobi:

Seks dodaci

Ako još uvijek nemate jastuk za seks, sada je pravo vrijeme da ga kupite. Iako je ovaj predmet već dugo poznat tek je nedavno počeo dobivati pažnju koju zaslužuje, objasnila je Jess O’Reily za Health. Predlaže da ga iskoristite za nadogradnju doggy poze. Seksologinja Jill McDevitt objasnila je za Health da ćete uz ovaj jastuk postići dublju penetraciju, također ćete i više uživati u analnom seksu.

Dvostruka penetracija

Ako ste mislili da analni seks ostaje u 2019., prevarili ste se. “Analna igra ostaje i u 2020.”, kaže seksualna edukatorica Alicia Sinclair za Health. Ljudi postaju sve više skloni avanturi i dodaju vibratore u igru. “Vibratori stvaraju uzbuđenje kada stimulirate analne mišiće”, kaže Sinclair. Možete koristiti lubrikante uz njega, vaš partner može držati vibrator tijekom misionarskog položaja i tako ćete doživjeti dvostruku penetraciju.

Zajednička masturbacija

“Uzajamna masturbacija ozbiljno je podcijenjena”, kaže  Lisa Finn za Health. Započnite s međusobnom pažnjom i upoznavanjem partnera, dodirujte se i gledajte u oči.

Rodeo jahačica

Poza u kojoj je žena tradicionalno gore bila je jako popularna ove godine, a dodavanje vibratora daje ovom položaju novi i uzbudljiv zaokret. “Ovo je odlična pozicija jer tako žena može kontrolirati dubinu penetracije i koliko joj je ugodno”, kaže Sinclair dalje. Partner može koristiti vibrator kako bi dodatno stimulirao vaš klitoris.

Svjesna masturbacija

Ako imate vibrator ili seksualnu igračku, stavite ju sa strane. “Odvojite malo vremena za istraživanje drugih erogenih zona. Dodirujte bedra, stisnite bradavice, omotajte ruku oko vrata”, kaže Finn. To može pomoći vašem tijelu i umu da se opuste, a možete i otkriti nove užitke.

Foto: Pexels, Unsplash

RTL/Život i stil

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari