SEKS NA JADRANU Ispovijest skipera: ‘Očekuje se da gostima osiguramo zgodne cure, ali Hrvatska je raj i za gay jahtaše’

Foto: Ilustracija

Jadran je top destinacija za brojne nautičare, a zadnjih godina je primaljivo mjesto i za one bogataše kojima ništa nije skupo, a takvi nerijetko za društvo biraju ‘kraljice noći’.

Odavno smo top-destinacija za brojne nautičare, a zadnjih godina Jadran je primaljivo mjesto i za one bogataše kojima ništa nije skupo. A u svom traženju što žele sve imati na brodu, uvijek ima i upita za dame! Poslovni ljudi, menadžeri, umjetnici, glazbenici, inženjeri, doktori, sportaši tijekom ljetnih ludih zabava žele i društvo “kraljica noći”. I ne pitaju za cijenu, premda znaju kako je prostitucija u Hrvatskoj ilegalna, piše Slobodna Dalmacija.

“To im previše baš i ne smeta, pogotovo što su usmenom predajom već doznali kako na Jadranu obitavaju prelijepe žene, a dosta njih im je i dostupno za druženje, sve zahvaljujući šuškanju eurića”, rekao je jedan skipera koji često upravo od gostiju ima ovakve upite.

“Traže od nas da im osiguramo zgodne cure, cijena ih previše ne brine, no ispod sto eura teško će koja od prelijepih djevojaka i kročiti nogom na brod”, nastavlja dalje skiper s pričom o animir damama.

U ljetnim mjesecima, načešće u srpnju i kolovozu, na obalu dolaze mlade djevojke koje su spremne, osim noćnih izlazaka i druženja, pružiti i seksualne usluge klijentima, a osim “klasičnih” prustitutki “morske krevetne usluge” redom nude i studentice, pa mlade uposlene djevojke, ali i zgodne majke, prenosi Slobodna Dalmacija.

“Odmah znate koje se profesionalke, koje stižu sa makroima koji se brinu o svemu. O kontaktima s klijentima, o prijevozu cura na brod, o njihovoj zaštiti i naravno naplati. Njih uglavnom “naručuju” poslovnjaci, najčešće kada su u grupi, pa tada traže i više dama za zabavu. I rijetko kada cure ostaju duže od te jedne noći na brodu. One dođu na jahtu nakon večere, obavi se posao bez previše mudrijanja, pa se nastavi druženje uz alkohol do ranih jutarnjih sati kada po djevojke dolazi makro. I po novac, naravno…”.

“Druga priča su studentice, uglavnom djevojke koje se bave ili su se nekada bavile manekenstvom, modelingom ili su radile kao hostese. Cure su to koje žele dobru odjeću, “markirane” torbe i cipele, a to sve treba i platiti. Stoga im ljetne avanture i posjete gostima na brod nisu strane”.

Skiper za Slobodnu Dalmaciju dodaje kako smo svijetu prepoznati kao gay friendly destinacija, pa im sada dolaze novi upiti za muško društvo.

“I ovdje su gosti decidirani, uvijek traže zgodne, nabildane, uređene momke s obveznim znanjem engleskog jezika. Priča krene sa seksom, no imao sam i jednu ljubavnu avanturu, pa su njih dvojica nakon sedam dana đite, postali ljubavni par “.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari