POKLON KARTICA TOWER CENTRA RIJEKA

Sigurni smo da će joj se svidjeti! Imamo ideju što pokloniti za Dan žena u Rijeci

Traženje poklona uvijek može biti izazovno, a kako se bliži Dan žena imamo ideju s kojom sigurno nećete pogriješiti.

Poklon kartica Tower Centra Rijeka postala je savršen dar nadohvat ruke. Ona je najbolji odabir kada ne znamo što pokloniti, kada nemamo vremena za kupovinu i potragu po trgovina ili želimo darovati dar bez greške.

Velika novost je da je Tower poklon karticu od sada moguće kupiti on-line, iz udobnosti vlastitog doma. U samo par klikova i kartica je kupljena, a vi je možete osobno preuzeti na info pultu Tower Centra Rijeka, naručiti dostavu na kućnu adresu ili odabrati digitalnu poklon karticu.

Digitalna poklon kartica još je jedan novitet, nakon kupovine kartica odmah stiže na odabranu e-mail adresu. Možete je poslati za poklon baš na Dan žena, i to u određeno vrijeme, baš kao pravo iznenađenje.

Tower poklon karticu moguće je kupiti u iznosu od 10 do 150 eura. Kartica se može koristiti u više od 60 modnih i lifestyle trgovina unutar samog Centra, uključujući i Interspar.

Iznos na kartici može se iskoristiti jednokratno u jednoj trgovini ili u više navrata – za više kupovina u različitim trgovinama. Zaista, sve želje sadržane u jednoj kartici.

Sve detalje o poklon kartici Tower Centra Rijeka, kao i popis trgovina u kojima možete koristiti karticu nalazi se na Internet stranici centra.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari