HVALA IM U IME LAJAVACA!

ŠKURINJE Riječani večeras napunili tri kombija hrane za životinje na potresom pogođenim područjima!

Akcija “Humanitarni meet za njuške Banije” završena je večeras s velikim uspjehom

Akcija prikupljanja hrane za životinje, prvenstveno pse i mačke, organizirana večeras na Škurinjama u garaži trgovačkog centra Fiume (Konzum i drugi) upravo je okončana – s velikim uspjehom!

Napunjena su tri velika kombija, uglavnom hranom za pse i mačke, ali tu su i druge potrepštine za ljubimce i domaće životinje – pokrivala, posudice za hranu i drugo.

Akciju su organizirali riječki humanitarci, Ivan Marić i prijatelji, koji su već i ranije organizirali akcije prikupljanja humanitarne pomoći (hrane) za napuštene četveronošce.

“Akcija je u potpunosti uspjela, i zahvaljujemo svima koji su se odazvali i donijeli, prema našim procjenama, više od 2 tone hrane i potrepština, uglavnom za pse i mačke”, rekao nam je organizator akcije Ivan Marić.

Akcija “Humanitarni meet za njuške Banije” nastavlja se početkom tjedna kada Ivan i prijatelji kreću prema potresom pogođenim područjima gdje će prikupljeno dostaviti svim životinjama kojima je potrebna pomoć.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari