Tvrtka LNG Hrvatska zapošljava tri operatera u Omišlju za rad “u eksplozivnoj atmosferi”?!

Foto: Facebook/I.Z.

Tvrtka LNG Hrvatska d.o.o. sa sjedištem na adresi Radnička 80, Zagreb, raspisuje natječaj za prijem u radni odnos na neodređeno vrijeme za slijedeća radna mjesta u:

1.      SEKTORU ZA KOMERCIJALNO TEHNIČKE POSLOVE

1.1. Službi za upravljanje i održavanje terminala

1.1.1.      Operater – 3 izvršitelj/ica

Uvjeti:

  • četverogodišnja srednja škola (SSS) tehničke struke (elektro struke, strojarske, rudarsko-naftne ili srodne tehničke struke),
  • najmanje 3 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima,
  • aktivno znanje engleskog jezika,
  • znanje rada na PC-u/aplikaciji za rad,
  • B-kategorija.

Opis poslova:

Obavlja poslove iz djelokruga rada Službe za upravljanje i održavanje terminala i druge poslove po nalogu i uputama voditelja službe / direktora sektora / Uprave LNGH.

Na natječaju ravnopravno mogu sudjelovati kandidati oba spola.

Radno mjesto podrazumijeva rad na kopnenom dijelu Terminala za UPP u Omišlju na otoku Krku s posebnim uvjetima rada (rad na visini, rad u eksplozivnoj atmosferi). Rad  operatera je organiziran u smjenama.

Kompetencije:

  • poznavanje poslovnih procesa,
  • sposobnost rješavanja tehničkih problema,
  • sposobnost praćenja tehničkih podataka o materijalima, komponentama, alatima, strojevima i uređajima,
  • vještina rukovanja instrumentima, tehnologijom i strojevima,
  • vještina sigurnog rukovanja opasnim tvarima,
  • temeljitost i emocionalna stabilnost,
  • motoričke sposobnosti.

Mjesto rada je u Omišlju na otoku Krku.

Rok za dostavu prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta je od 5. siječnja 2021. godine zaključno do 20. siječnja 2021. godine.

Prijave se podnose pisanim putem na adresu: LNG Hrvatska d.o.o., Radnička 80, Zagreb, s naznakom: »Za natječaj – Operater u Službi za upravljanje i održavanje terminala u Sektoru za komercijalno tehničke poslove«.

Potrebna dokumentacija:

Ponuda mora sadržavati dokaze o ispunjavanju svih traženih uvjeta te treba uključivati:

  1. životopis,
  2. motivacijsko pismo,
  3. preslike svjedodžbi svih razreda srednje škole,
  4. presliku svjedodžbe o završnom ispitu,
  5. presliku važeće vozačke dozvole B kategorije,
  6. potvrdu Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje/elektronički zapis o radno-pravnom statusu (e-radna knjižica) iz kojeg je vidljiv dosadašnji radni staž kandidata – ne stariji od 30 dana,
  7. potvrda o odgovarajućem stupnju znanja stranog jezika, ako kandidat/kinja istu posjeduje,
  8. dokaz o znanju rada na računalu (u nedostatku formalne isprave o znanju rada na računalu potrebno je dostaviti vlastoručno potpisanu izjavu kao zasebni dokument (navedene činjenice nije dovoljno samo navesti u životopisu ili motivacijskom pismu),
  9. uvjerenje da se ne vodi kazneni postupak  – ne starije od 30 dana,

Pored gore navedene dokumentacije (označeno 1. do 9.) koju kandidati moraju dostaviti, kandidati mogu u svojoj prijavi priložiti i druge dokumente za koje smatraju da su relevantni za natječaj, a potvrđuju kompetentnost u nekom od područja navedenih u uvjetima ili kompetencijama (poput svjedodžbe o osposobljenosti za rad s opasnim teretima, svjedodžbe o izobrazbi iz područja vatrogastva i sl.)

Posebne napomene za kandidate/kandidatkinje:

Izvršitelj/ica se zapošljava na neodređeno vrijeme, s probnim rokom od 6 (šest) mjeseci.

Nepotpune (ponude bez dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta) ponude neće biti razmatrane.

Kao dokaz o ispunjavanju traženog uvjeta znanja rada na računalu prihvaća se preslika svjedodžbe o završenom tečaju/ uvjerenje o završenom tečaju/ certifikat o završenom tečaju i sl.

Uvjerenje da se ne vodi kazneni postupak može se dobiti preko sustava e-Građani i u općinskom sudu.

U daljnje razmatranje uzet će se isključivo one ponude dostavljene po ovom oglasu i unutar utvrđenog roka.

Dokumentacija se ne vraća te je stoga dovoljno priložiti preslike potrebnih dokumenata.

Kandidati u životopisu moraju navesti puni naziv radnih mjesta na kojima su radili te sažeti opis poslova, aktivnosti i radnih zadataka na navedenim radnim mjestima.

Kandidati moraju zadovoljavati uvjete radnog mjesta te posjedovati znanja, vještine i sposobnosti navedene u kompetencijama kako bi zadovoljili uvjete natječaja, odnosno bili razmatrani kao kandidati za selekcijski postupak.

Poslodavac zadržava pravo izvršiti provjeru načina prestanka radnog odnosa kod bivšeg poslodavca, dodatno testirati kandidate, kao i poništiti oglas ili ne prihvatiti niti jednu zaprimljenu ponudu.

Po  obavijesti  o  izboru, kandidat/kandidatkinja uputiti će se na zdravstveni pregled radi utvrđivanja zdravstvene sposobnosti za obavljanje poslova iz natječaja.

Sve detalje vezane za daljnji tijek postupka izbora kandidati iz oglasnog postupka dobit će isključivo elektroničkom poštom te je stoga e-adresu obvezno navesti u životopisu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari