MNOGI ŽELE POMOĆI

Slika koja slama srca: Siromašan dječak plače jer su mu ukrali kupine koje prodaje uz cestu

Screenshot/Facebook

Dječak je time htio zaraditi kako bi pomogao obitelji

Društvene mreže potresla je fotografija iz Bosne i Hercegovine plavokosog dječaka koji plače uz cestu nakon što mu je skupina starijih dječaka ukrala kupine koje je prodavao uz cestu.

Dječaka je fotografirao Selmir Šljivić iz Živinica, a sliku je stavio na svoj Facebook profil:

“Prodavač kupina na cesti M18, Brlošci, općina Kladanj. Plače jer su mu neki momci probali kupine, oteli iste i pobjegli. Stadoh i nije važno šta uradih ali uspjedoh prokleti i ove i sve one koji otimaju, novac, život, ljubav, život. Otac Bekrija nezaposlen, a majka veli non-stop kod doktora, bolesna. Koje smo dno dostigli kao društvo da su djeca primorana raditi, da ne budu zaštićeni i još da im otimamo i to malo rada i zarade. Baš me stid a Boga mi pomognem koliko mogu. Prestao je mali plakati i ima još jednu posudu da proda”, napisao je Selmir u svojoj objavi koja je u samo dva dana podijeljena na skoro 500 različitih profila.

(Facebook/Selmir Sljivic)

Korisnici Facebooka diljem BiH i šire komentirali su kako će rado pomoći dječaku i kako im je drago da je netko prenio dječakovu priču. 

“Kako da dođem do ovog dječaka da mu pomognem financijski?”

“Bar sad ljudi znaju za njega, pomoći ćemo mu”

“Uvijek kada prolazite, stanite pored njega i pomognite mu!”

Pia Humski

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari