SLUČAJ MAJE SPAHIJE POKRENUO LAVINU: Misice otvorile dušu i progovorile o prostituciji u svijetu ljepotica

Nakon što je prošlogodišnja Miss Hrvatske otkrila kako je svodnici nagovaraju na prostituciju, lavina se zakotrljala. Dušu su nam otvorile i ostale misice

Donedavno netaknuti svijet ljepote u posljednje se vrijeme sve češće bavi nemoralnim ponudama. A čini se da aktualna miss Hrvatske, Šibenčanka Maja Spahija, koja je javno progovorila o tome, nije bila jedina. Misicama takve ponude na adresu dolaze redovito.

“Dosta takvih poruka dobivamo preko Facebooka, dobila sam ih nakon što sam osvojila lentu. Ali naravno, kao svaka cura koja drži do sebe, odgovorila sam negativno. I to je sve što mogu reći”, kaže Kraljica Hrvatske Tina Živković.

No, priče o prostituciji u manekenskim krugovim su, ako se pita ove djevojke – prenapuhane. Snopovi novca, jahte i privatni avioni nisu nešto na što sve padaju.

“Nemoralnih ponuda uvijek ima, ne samo ako ste missica, to doživljava svaka lijepa cura. Ono što je važno je da stojite čvrsto na zemlji i nogama i da znate kako ste odgojeni. Ako imate pravi odgoj, nećete pasti na takav odgoj”, kaže Maja Curavić, prva pratilja Najljepše gospođe svijeta.

A sve ovo su nam djevojke otkrile na još jednom izboru – onom jadranskom.

Kraljica Jadrana za 2016. godinu je Ivana Vulan pa će tako ova Šibenčanka sa zagrebačkom adresom iduću godinu vladati najljepšim morem na svijetu. Logično, zahvaljujući lenti Kraljice Jadrana spašavat će dupine i boriti se za mir u svijetu. Ali, to nije sve!

“Iskreno ne znam hoće li mi se život promjeniti jer kad dođem doma, vidjet ćemo dojmove i što ljudi kažu. Ne mogu sada planirati na koji način će mi se život promjeniti jer to je nešto nepredvidivo”, kaže Ivana.

Uzorna studentica sestrinstva, čini se, velikog je srca, a uza sve to još je i obiteljski tip jer kaže da se može ugledati na mnoge ljude, a najviše u obitelji.

Obiteljskim vrijednostima može se pohvaliti većina ovih ljepotica. Zemlja tisuću otoka i tisuću izbora za miss, srećom, puna je misica čija čast ipak nije na prodaju.
Sanjin Badurina, Marija Pajić

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari