PROVJERAVAO VIŠE PUTA

Sretnom dobitniku iz Rijeke gotovo 80.000 eura! ‘Potekle su i suze radosnice’

Ilustracija. Fotografija ne prikazuje (nužno) dobitnika iz teksta. Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Veliki dobitak donio mu je Eurojackpot a Riječanin je jučer stigao na glavnu blagajnu Hrvatske Lutrije

U ponedjeljak smo razgovarali s dugogodišnjom igračicom iz Labina, koja je došla podignuti svoj dobitak od 50.000,00 eura, osvojen u 61. kolu Lota 7.

Sretnoj dobitnici ovo je prvi veliki dobitak, a redovito igra sve loto igre: „Igram svaki dan i do sada sam na svakoj igri dobila pomalo, taman da pokrijem koliko sam uplatila“.

“To mi je bio veći šok od ovog dobitka…”

A da neće propustiti ni jedno kolo svojih omiljenih lutrijskih igara odlučila je nakon što su u jednom izvlačenju sedmice 2019. godine izvučeni baš njeni brojevi, ali ona taj put nije igrala:

„To mi je bio veći šok od ovog dobitka, kad sam saznala da sam propustila uplatiti svoje brojeve, baš kad su oni izvučeni. Zato sad odigram na pretplatu, da mi je pokriven cijeli tjedan.“

Kao što redovito igra, tako i prati tv izvlačenja, no ovog puta je u to vrijeme zalijevala vrt pa je tek kasnije, kad joj je unuk čitao dobitne brojeve shvatila da je upravo ona osvojila veliki dobitak: „Isprva sam mislila da me zeza, jer zna koje brojeve igram, ali ispalo je da su mi ipak rođendani donijeli sreću.“

Bakinu dobitnu kombinaciju čine upravo rođendani njenih najmilijih – unuka, kćeri i supruga koje svaki put kombinira za Loto 6, Loto 7 i Eurojackpot. Upravo će s njima podijeliti svoj dobitak, te kaže kako je uvijek vjerovala da će jednog dana osvojiti: „Uvijek me nešto vuklo, znala sam da trebam igrati, pa ću zato i sada odmah uplatiti Eurojackpot za sutra. Vidimo se opet uskoro!“ – kroz smijeh nam je poručila vesela baka.

Eurojackpot donio veliki dobitak Riječaninu

A upravo Eurojackpot donio je veliki dobitak u iznosu od gotovo 80.000 eura sretnom dobitniku iz Rijeke, koji je jučer stigao na glavnu blagajnu Hrvatske Lutrije.

Ovaj igrač ne igra po ključu rođendana niti bira uvijek iste brojeve, ali je kao i dobitnica iz Labina, uvijek imao vjere u mogućnost ostvarenja dobitka.

Da je upravo njegov listić dobitni provjeravao je dva puta putem SMS provjere dobitka, a kad je shvatio da je baš on osvojio vrijedni dobitak potekle su i suze radosnice. Do sada je igrao samo Eurojackpot i to obično jednom mjesečno, no sada, prvo na redu što planira napraviti jest opet zaigrati.

Eurojackpot ovog utorka ponovno je otišao u Njemačku, pa u sutrašnjem izvlačenju igramo za 10.000.000,00 eura (75.345.000,00 kn). Danas je novo kolo Lota 6 gdje igramo za jackpot od 190.000,00 eura (1.431.555,00 kn), poručili su iz Hrvatske lutrije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari