INSPIRIRANI HIT-FILMOM

Barbie stiže u Rijeku! Popularni riječki bar u ponedjeljak priređuje zabavnu večer posvećenu hit-filmu uz ‘roza’ koktele i odličnu glazbu

Hit-film Barbie u kratkom vremenu prikazivanja zaludio je gledatelje širom svijeta, posebno pripadnice ljepšeg spola

U kinima, pa tako i riječkom, na ulaznice za film Barbie čeka se u redovima, a broj prodanih ulaznica nedvojbeno pokazuje kako je riječ o ‘hypeu’ kakvog već dugo nismo imali u svjetskim i hrvatskim kinima.

Nije trebalo čekati dugo da popularni i inovativni riječki Apotheca bar ponudi svojim gostima tematsku večer posvećenu najpoznatijoj lutkici na svijetu odnosno popularnom istoimenom filmu.

Apotheca Bar će u ponedjeljak 14. kolovoza Ulicu Ante Starčevića nakratko pretvoriti u bajkovitu ružičastu rapsodiju. Ekipa iz Apothece dobro je poznata po svojoj kreativnosti pa ne čudi da sdu i ovoga puta ponudili inovativan i sasvim poseban program.

Večer posvećena Barbiki uključivat će ponudu ružičastih koktela posebno osmišljenih za ovu prigodnu večer. Kokteli će vas opustiti dok plešete u vašoj ružičastoj kombinaciji koja je ujedno i dress code večeri.

Za glazbenu pozadinu i energičnu atmosferu zaduženi su poznati hrvatski pjevač i skladatelj Jakša Kriletić Jordes, frontmen benda Daleka Obala čije sax note obaraju s nogu te mladi i perspektivni Rudolf Vinko Deković poznatiji kao Cashew Music. Njegovu glazbu znaju ‘zavrtjeti’ i globalno poznati DJ-evi poput Fedde Le Granda i Afrojacka.

Iz Apothece najavljuju pravi spektakl te napominju da rezervirate svoje mjesto pozivom na broj +385997552732 .

Processed with VSCO with g3 preset

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari