MORE, GLAZBA, DOŽIVLJAJI...!

Subote na Preluku se ne propuštaju! Aperol afterbeach party u S baru začinit će DJ Eric Riks

Na popularnoj plaži ispod s-zavoja na Preluku nikada nije dosadno – nakon jutarnjeg fitnessa s poznatim riječkim trenerima, slijede afterbeach partyi koji donose obilje plaesnih zvukova i dobrog raspoloženja!

Ove subote, 9. srpnja, organizatori iz S Bara nude novu zabavnu atrakciju: Aperol afterbeach party s hostesama od 17 do 21 sat! Podijelit će se i nagrade za goste koji će uživati u Aperolu.

U 20 sati svoj dugački DJ set započet će Eric Riks. Posjetitelje će zabaviti zaraznim, ljetnim house i teh-house ritmovima koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Ponovno će se plesati na stazi uz S bar, na kamenčićima na plaži pa i u moru! Dobra zabava ovdje je uvijek zagarantirana – a kako i neće biti kada sam pogled na jednu od najljepših plaža na širem riječkom području izaziva divljenje i uzdahe!

Stoga, ne propustite posjet S baru u subotu – ovdje se sigurno odvijaju ‘najprirodnije’ zabavne večeri u gradu i okolici!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari