SVE LUĐA AFERA: Lovrenova žena Aniti Dražić dala 100 tisuća, ova se uvrijedila na tu ‘crkavicu’?

Prema informacijama Jutarnjeg, Anita Dražić je rekla Mariju Mamiću da se Torbić hvali kako će razvesti Lovrenove te zaraditi kroz brakorazvodnu parnicu

Državno odvjetništvo će u slučaju Lovren morati ispitati i Lovrenove, koji o svemu nerado govore, no i Marija Mamića i Nickyja Vuksana, menadžere Dejana Lovrena, Anitu Dražić i njezinu sestru te još nekoliko osoba, piše Jutarnji list.

Svi su protagonisti sapunice koja je počela prije više od godinu dana, u kojoj su se pojavljivali elementi nogometa, estrade i kriminala.

Istražni sudac je protiv Darija Torbića odredio istražni zatvor zbog sumnji da je sa svojim ocem oteo Anitu Dražić i njezinu sestru Draganu te ih odveo na Sljeme zaprijetivši da će je politi solnom kiselinom.

Prema informacijama Jutarnjeg, Anita Dražić je rekla Mariju Mamiću da se Torbić hvali kako će razvesti Lovrenove te zaraditi kroz brakorazvodnu parnicu.

Pokazala mu je i poruke koje joj je Torbić slao, u kojima se hvalio kako je zaveo Anitu Lovren.

Zbog toga je Mamić organizirao sastanak Anite Dražić i Anite Lovren te je Dražić ispričala nogometaševoj supruzi da je Torbić želi prevariti.

Anita je Mamića nazvala za nekoliko dana te se htjela naći s Dražić kako bi joj dala novac kao zahvalu što joj je “otvorila oči”. Prema Mamiću, one su se našle te je Dražić dobila 100.000 kuna od Anite, ali je Dražić rekla da je to za nju crkavica i da će joj ga vratiti. Mamić tvrdi da novac navodno nikad nije vratila, piše Jutarnji.

Vijesti.hr
Foto: Instagram

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari