SNEAKER MANIJA U RIJECI: Buzz Sneaker Station u Tower Centru posjetio atraktivni Buzz Crew

Dobar ritam i novi sneaker modeli itekako idu zajedno, a to su shvatili svi koji su posjetili Tower Center Rijeku gdje je ekskluzivni event u Buzz Sneaker Stationu uveo urbani street style u grad

U Tower Centeru Rijeka odzvanjala je samo dobra glazba popraćena odličnim plesnim pokretima jer je Buzz Snekaer Station posjetio Buzz Crew – ekipa mladih i urbanih individualaca koji su začinili atmosferu svojim odličnim radionicama.

Sneaker kultura u posljednje je vrijeme zavladala urbanom scenom u Zagrebu i Splitu, a od sada će zaluditi i sve sneaker lovere u Rijeci. Buzz Sneaker Station unutar svoje ponude nudi ekskluzivne modele Nike, adidas, New Balance, Asics, Convers tenisica i odjevnih komada uz koje će svi zaljubljenici u sneaker kulturu lako izgraditi svoj osobni urbani stil.

buzz61

Buzz Snekaer Station u Rijeci posjetili su ljubitelji lifestyle i mode sa svjetskih ulica, a njihovu su kupovinu dodatno začinili plesni koraci Don Kikija i Suz, odlična glazba dj phillipea, styling poznatog barbera Marka Šimunovića, a svi zaljubljenici u street art pratili su umjetnika Borisa Bareta koji je ispred trgovine crtao sneaker grafit. Svi su oni dio Buzz Crewa, ekipe koja svojim jedinstvenim stilom donosi trendove u urbanom sneaker svijetu.

buzz3

Ako se i vi povodite ‘sneaker state of mind’ trendom, vrijeme je da provjerite online ponudu ili posjetite Buzz Sneaker Station u Zagrebu, Splitu i Rijeci!

buzz70 buzz65 buzz50 buzz47

img_3367 img_3368

img_3376

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari