ZABAVA U UGODNOJ ATMOSFERI

Galerija | Svečano otvorena riječka gradska kavana Renard. Odazvalo se puno uglednika i poznatih lica s društvene scene

Na velikom VIP otvorenju gradske kavane RENARD u Rijeci okupili su se uglednici iz regije, istaknute osobe iz poduzetništva, politike i showbusinessa

Gradska kavana Renard, nekadašnja Boa a još prije Dva lava, s potpuno novim konceptom već je neko vrijeme otvorena za građane koji su oduševljeni kako interijerom prostora – koji može parirati najuglednijim gradskim kavanama u svjetskim metropolama – tako i ponudom pića i slastica.

‘Boa’ i ‘Fox grupacija’ vlasnika Alena Lisca koja razvija čak sedam ugostiteljskih objekata u Rijeci i okolici još je jednom pokazala kako pažljivo promišlja i ostvaruje ugostiteljske koncepte koji mogu biti na ponos kako struke tako i okruženja u kojima djeluju.

Na velikom VIP otvorenju gradske kavane RENARD u Rijeci okupili su se uglednici iz regije, istaknute osobe iz poduzetništva, politike i showbusinessa. Svojim dolaskom događanje su uveličali i gradonačelnik Marko Filipović, županijska pročelnica Edita Stilin i mnogi drugi.

Gosti su mogli uživati u vrhunskim pićima, ukusnim zalogajčićima te glazbenom repertoaru u izvođenju Damira Kedže, Smooth The Mystic Rose i Smooth acoustic.

Porsche Rijeka i RENARD odnosno Boa i Fox grupacija priredili su i nagradnu igru te je jedna gošća u izvlačenju imala sreću osvojitii vožnju luksuznim automobilom AUDI GT – ETRON RS.

“Sinoć je Rijeka pokazala da s RENARDOM može stati uz bok kavanama najvećih svijetskih metropola.”, ističu gosti koji su u Renardu proveli nezaboravnu večer.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari