ŽIVI NA RELACIJI ISTRA - GORSKI KOTAR

Tatjana u okolici Delnica uživa u kućici od svega 11 kvadrata: ‘Ima sve što mi treba!’

Ekonomistica i iznajmljivačica Tatjana Boljunčić ugostit će dame četvrtog dana goranskog tjedna ‘Večere za 5’

Ekipa stiže u Lučice, gdje Tatjana boravi dio godine. Inače dolazi iz Istre pa se od Tatjane očekuje mješavina istarskog i goranskog jelovnika.

Alma jučer nije uspjela nadmašiti Tamarinih 40 bodova pa se postavlja pitanje: Hoće li je uspjeti nadmašiti Tatjana?

“Rođena sam u Istri, a posljednjih godinu dana živim u Delnicama, radim u turističkom naselju koje se nalazi u najljepšoj uvali u Istri. Radim kao asistentica članova uprave. Svaki četvrtak se vraćam u Delnice i ovdje boravim do ponedjeljka navečer. Ponedjeljkom se vraćam u Banjole. Ovdje sam jer sam prije dvije godine kupila kuću za odmor i moram biti prisutna jer su nam najčešće vikendom gosti”, otkrila je o sebi Tatjana.

“Naporno je putovati, no kada dođem kod izlazišta Kukuljanovo i pogledam planine Gorskog kotara, meni se srce nasmije i jedva čekam doći kući. Oduvijek me mami šuma, zelenilo, ovdje je predivno”, dodala je dama.

“Živim sama više od 20 godina, sretno sam razvedena, imam predivno dvoje djece i troje unučadi. Obitelj mi je važna, no malo vremena uspijevam biti s njima. Djeca dolaze u Gorski kotar i uživaju ovdje. Kao osoba sam prilično organizirana, smirena, volim da se posao odrađuje, iz takta me izbacuje glupost”, zaključila je.

Na svom imanju u naselju Lučice, Tatjana uživa u idili kućice od svega 11 kvadrata, dok je velika kuća namještena za goste. “Ima sve što treba, spavaću sobu, ormar, kuhinju, stol i kupaonicu”, ispričala je Tatjana.

Večeru je odlučila spraviti od palente, kobasica, krumpira, divljači, jabuka, brašna i oraha. “Sastojci su zanimljivi”, otkrila je Tamara. “Kobasice jako volim”, dodala je Ljubica.

Hoće li Tatjana bogatim popisom namirnica uspjeti osvojiti ekipu? Ne propustite u ‘Večeri za 5’ od 17.45 sati samo na RTL-u.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari