VRIJEDI PRIZNATI 'ULET'

Taxi Fiume smislio savršen spoj za Valentinovo, a časte i večerom za dvije osobe

Foto: Riportal - Pixsell

‘Razmišljali smo o tome kako izgleda savršen spoj za Valentinovo…” započinje svoju ‘valentinovsku’ priču riječki taxi prijevoznik

U riječkoj tvrtki Taxi Fiume smislili su vrlo zanimljivu promotivnu akciju u ‘mjesecu ljubavi’. Tko se uključi, može biti nagrađen ne samo besplatnom vožnjom nego i večerom za dvoje!

Doduše, nagradu neće biti baš jednostavno osvojiti jer ćete u objavi na njihovoj službenoj Facebook stranici morati otkriti ‘s kojom ste ljubavnom forom osvojili svoju bolju polovicu’!

‘Vrijedi se prisjetiti, jer odgovor koji nam se najviše svidi nagrađujemo!’, poručuju iz prijevozničke tvrtke Taxi Fiume.

A idealan spoj za Valentinovo opisuju ovako: “Vozač vas dočeka na kućnom pragu, odvede na romantičnu večeru u vrhunski restoran i onda vas site i sretne vrati kući… Taxi Fiume vas časti večerom za dvije osobe u Oštariji Fortica i brine da sretno stignete do odredišta – i natrag.”

Ako želite sudjelovati, otkrijte u komentaru objave na njihovoj službenoj Facebook stranici ‘s kojom ste ljubavnom forom osvojili svoju bolju polovicu’. i večera za dvoje može biti vaša!

Darivanje traje do 10. veljače u 10 sati, stoga požurite na njihov Facebook profil.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari