OMILJENA GASTRO DESTINACIJA

Bistro Na Kantridi časti sretne čitatelje Riportala valetinovskim menijem za dvoje!

Za Valentinovo su priredili posebne menije od tri slijeda

‘Bistro Na Kantridi’, kultno gastro-odredište mnogobrojnih Riječana i gostiju Rijeke, i ove je godine povodom Valentinova pripremio mnogobrojna iznenađenja za svoje vjerne goste i onde koji će to tek postati.

Smješten na prekrasnoj i svim Riječanima (i šire!) dobro poznatoj lokaciji, u sklopu kultnog Stadiona Kantrida, pored omiljene plaže, taj ugostiteljski objekt može se pohvaliti kapacitetom od 100 sjedećih mjesta, ugodnim osobljem i samo najkvalitetnijom hranom. “Samo hrvatskim mesom i namirnicama od domaćih dobavljača”, ponosno ističu iz menadžmenta tog lokala.

Kultno mjesto

Ovo kultno mjesto, otkada ga je prije tri godine preuzeo novi vlasnik, nudi i neke od najfinijih zalogaja u Rijeci i okolici. Neke od svojih jedinstvenih gastro-delicija pripremaju u Kopa peći na drveni ugljen koja radi na principu roštilja i zatvorene peći.

Od noviteta koje su uveli tijekom proteklih godinu dana, s ponosom ističu izradu domaćih njoka, pašte i domaćih slastica. “U ponudi dnevnih jela možemo istaknuti gulaš s domaćim njokima i lasagne bolognese. Nudimo i meni po dogovoru za posebne prigode kao što su krštenja, krizme, rođendanske proslave te karmine”, dodaju iz Bistroa Na Kantridi.

Posebno su ponosni na svoje sponzorstvo HNK Rijeke čiji su igrači i stožer prepoznali kvalitetu njihove pizze!

“Za Valentinovo smo priredili posebne menije od tri slijeda. Povodom toga nagrađujemo čitatelje Riportala valetinovskim menijem za dvoje”, poručili su za kraj iz Bistroa Na Kantridi.

Kako doći do nagrade?

Sve što trebate učiniti je ovu objavu na službenoj facebook stranici Riportala lajkati i podijeliti a u komentarima te objave označiti/tagirati osobu s kojom ćete posjetiti ovo kultno mjesto – Bistro Na Kantridi!

Dobitnike ćemo objaviti ovdje i u komentaru naše facebook objave u nedjelju 12. veljače navečer.

UPDATE: Najviše sreće imala je Anamaria Bogović. 👏 Dobitnici ove ukusne nagrade čestitke a svima veeliko hvala na sudjelovanju, uz želje da provedete nezaboravno Valentinovo 🥰

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari