PRIPREMITE SE ZA LUDE POPUSTE

Top 5 outfita koje želiš uloviti tijekom ovogodišnjih Black Friday popusta

Ilustracija

Ako je i vas zahvatio fenomen Crnog petka ili Black Fridaya, vjerujemo da s uzbuđenjem očekujete popuste koji će vam omogućiti da nabavite sve s vaše liste želja po povoljnijim cijenama.

Iako potječe iz SADa, ovaj svjetski događaj je odlično prihvaćen i u Hrvatskoj u kojoj mnoštvo šopingholičarki odbrojava dane u svojim kalendarima i jedva čeka povoljnom kupovinom razveseliti i sebe i bližnje. Vjerujemo kako nije na odmet ni što pada na 25. studenoga, što je osobito dobrodošlo s obzirom na to da se Božić brzo približava.

Bliži se Black Friday – evo kako se pripremiti za lude popuste

Za ludnicu zvanu Black Friday neophodna je dobra priprema. Savjetujemo vam da razmislite što vam je potrebno i napravite popis. Na njemu može biti sve – od sandala koje niste kupili ovo ljeto pa ih planirate nositi iduće, do jakne koja će zamijeniti vašu staru, već dotrajalu ili onu koja vam je naprosto dosadila. Razmislite i o brendovima kojima vjerujete jer će vam takav popis omogućiti lakše filtriranje artikala po web shopovima. Kad ste popisali sve što vam treba, vrijeme je i da saznate kad kreću Crni petak popusti jer oni mogu trajati i cijeli tjedan što je više nego dovoljno da kupite sve što vam treba, pa čak i one odjevne komade za koje možda niste bili sigurni trebaju li vam. Prijavite se i za primanje newslettera kako biste bili sigurni da nećete zakasniti na početak popusta.

Tijekom Crnog petka možete investirati i u neke skuplje komade odjeće i obuće koji će još dugo biti u trendu i koje ćete često nositi. Takve investicije se uvijek isplate jer su odjeća i obuća provjerenih brendova kvalitetniji i samim time smanjujete šansu da ćete vašu novu torbu ili jaknu brzo morati zamijeniti drugom. Kupujte pametno, no nemojte zaboraviti da je šoping prije svega jedna dobra zabava i mora vam pružiti osjećaj ponosa i veselja.

Evo koje smo outfite pronašli, a koji će biti sniženi na Crni petak

Nikako ne možete pogriješiti s novim New Balance tenisicama sniženima za 30 posto, Furla torbicom sniženom za oko 40 posto, Levis trapericama i genijalnim zimskim kaputom Tommy Hilfiger na sniženju od 30 posto. Sve su to brendovi poznati po kvaliteti, a koji će vam se višestruko isplatiti.

Razmislite i o toplijim danima koji nas čekaju iduće godine. Sad je pravo vrijeme da obogatite svoju ljetnu i proljetnu garderobu laganijim komadima odjeće ili nekim genijalnim sandalama. 

Predlažemo da obratite pažnju na dnevne haljine brendova GAP i Mango, te na upečatljive sandale brenda NA-KD ili Anna Field koje će vas oduševiti svojom cijenom. Probajte pronaći i torbu od ratana kako bi vaša nova haljina zablistala u punom sjaju. 

Dobrih traperica nikad dosta zar ne? Naravno, ako ih volite nositi. Zato se izmjerite, zapišite svoje mjere i pogledajte koju veličinu nosite. Dočekajte spremni Crni petak kako bi ugrabili novi par na popustu koji će vam pristajati kao saliven. Najpopularnije su one brendova Levi’s, Only i Hollister, no to ne znači da neki drugi brend nema one u kojima ćete izgledati sjajno. Uz njih uvijek dobro izgleda hoodica, bluza ili obična minimalistička majica. Noisy May ima genijalne karirane košulje koje su u trendu, a Vero Moda ima predivne romantične bluze s cvjetnim uzorkom. 

Pletene haljine su ultimativni hit ove zime. Nose se svih dužina i boja, a mi vam savjetujemo da nabavite pletenu haljinu sive ili bež boje koju ćete nositi uz combat čizme ili čizme na navlačenje koje vam sežu sve do koljena. Hugo i Only imaju nekoliko zbilja prekrasnih modela na sniženju. 

I muškarci mogu naći sve što im je potrebno tijekom Black Friday sniženja. Čak i ako nisu ljubitelji šopinga, sigurni smo da će se potruditi u par klikova nabaviti sve što im je potrebno. Ljubitelji trenirki će staviti u košaricu bar nekoliko donjih dijelova brenda adidas Originals sniženih čak i 50 posto, Pier One majice kratkih rukava ili se čak oboružati cijelim arsenalom majici brenda U.S. Polo Assn.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari