STRAŠNI UKRASI U LIFTU

Galerija | U Rijeci se nalazi lift koji izaziva jezu! Usudite li se ući?

U Tower Centru Rijeka je najstrašniji lift ove Noći vještica

Ako ne znate što ćete raditi za Noć vještica imamo strašno dobar prijedlog za vas. U Tower Centru Rijeka nalazi se najstrašniji lift, a vi se usudite ući!

Svake godine Tower Centar Rijeka oduševi svoje posjetitelje kreativnim idejama pa je tako i ovog puta ususret Halloweenu ukrasio jedan lift “strašnim” ukrasima. Sigurno je ovo najstrašniji i najzabavniji lift u Hrvatskoj.

Tu su se našli ljigavi pauci, strašne vještice i ostale spooky stvari. Ispred tog lifta nalazi se ogroman pauk, a na vama je da provjerite koliko ste hrabri, ili niste. Osim što će biti najstrašniji lift, sigurni smo da će biti i najfotogeničniji pa ćemo ga viđati svuda po društvenim mrežama (ne zaboravite tagirati @tower.centar). Ova atrakcija bit će postavljena od sve do 31. listopada 2022.

Osim Spooky lifta Tower Center Rijeka organizira i Halloween party za najmlađe. Uz kostimirane animatore i dobru glazbu djeca će uživati u brojnim aktivnostima poput izrađivanja bundeva i duhića od riže, oslikavanje strašnih balona, a na zabavnom mini golf poligonu moći će se osvojiti i nagrade. Sigurni smo da vam je zagarantirana „strašna“ zabava u Tower Centru!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari