VELIKI 'SWEET 16' MAKEOVER!

Tower Centar Rijeka traži svoje vršnjake – i nagrađuje ih zajedničkom proslavom rođendana!

Prijavi se na veliki “Sweet 16” makeover u Tower Centru Rijeka!

Kad sam imao 16, kad sam imao 16… Pjesmu svi znamo, a rado bi se mnogi vratili u te dane… Posebno sada kada Tower Centar Rijeka slavi upravo najslađi rođendan, onaj 16.!

Tower Center Rijeka upravo traži svoje vršnjake, sve one koji ove godine slave rođendan ili već imaju 16 godina. Zajednička proslava rođendana zvuči odlično.    

Znate li nekoga tko baš ove godine ima 16. godina i slavi „Sweet 16“? Tower časti danom provedenim u isprobavanju novih krpica, makeup-a i frizure, fotkanju , uživanju i sjajnim poklonima. 

Naime, u petak, 11.11.2022., Tower Center priprema Sweet 16th make-over party, na kojem će 10 šesnaestogodišnjakinja profesionalno našminkati, isfrizirati i  profesionalno fotografirati u novoj kolekciji iz Tower Centra Rijeka. Prepustite se u sigurne ruke tima najpoznatije riječke vizažistica Iva Berišić te iz prve ruke saznajte savjete iz svijeta šminke i njege lica

Prijave su otvorene do nedjelje 6.11. 2022. Za prijavu na SWEET 16 MAKE OVER, potrebno je popuniti obrazac s osobnim podacima i kratko opisati zašto bi baš ti trebala biti izabrana. I to je sve. Dobitnice će biti objavljene u utorak, 8.11.2022.Idućeg vikenda u Tower Centeru Rijeka sve će biti u duhu proslave najslađeg rođendana – „Sweet 16“. Očekuje vas uzbudljiv vikend, ispunjen zabavom i naravno dobrom glazbom. Ulovite najbolje rođendanske popuste, ostvarite duple bodove na Golden Tower kartici, osvojite mali znak pažnje, dobro se zabavite uz koncert Marka Kutlića, a za najmlađe tu je dan ispunjen predstavama i zabavom. Više o rođendanu potražite na službenim stranicama Tower Centra Rijeka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari