WOW!

Marin Miletić: ‘Moram ovo napisati…’; Kristina Krepela osvanula u donjem rublju, njezin dragi ne može se nadiviti

Foto: Instagram

Kristina Krepela na Instagramu je objavila atraktivnu fotografiju na kojoj pozira u donjem rublju, mnogi su se pitali što će na to reći njezin odabranik Marin Miletić

Glumica Kristina Krepela (43), koja je već neko vrijeme u vezi sa saborskim zastupnikom Mosta Marinom Miletićem (43), na Instagramu je podijelila fotografije u izdanju u kakvom je nismo navikli vidjeti.

Kristina je pozirala u donjem rublju, a u komentarima joj se javio i dečko Marin.

‘Predivna si u svemu’

Kristina je pozirala u crnom grudnjaku i crnim dubokim gaćicama. Donje rublje naglasilo je njezino fit tijelo, a raspuštena kosa i prirodni look učinili su cijeli njezin izgled djeluje još ženstvenijim.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Kristina Krepela (@kristina_krepela)

“Moram i ovo napisati: predivna si Kristina. i ne samo u svojoj fizičkoj ljepoti, u svojoj nevjerojatnoj talentiranosti i kreativnosti, u svojoj glumi, ti si vrsna umjetnica, nego – što znaju svi koji te poznaju, predivna si iznutra. I to je ono ustvari što je kod tebe ljepše i od tvoje vidljive ljepote. Predivna si u svemu onome što te čini tako posebnom. Hvala Nebu da nas je spojilo. Radi, stvaraj, leti, uživaj i ostani – svoja”, napisao je Kristini ispod atraktivne fotke Marin Miletić.

“Predivna žena”, “Wow”, “Lijepo!”, “A što Marin kaže, ha?”, “Fotografije su s ukusom svakako”, pisali su joj.

Podsjetimo, Kristina i Marin nedavno su objavili zajedničku fotografiju. U Areni Zagreb bili su, kako sami kažu, na svom prvom zajedničkom koncertu, a sudeći prema objavi, u Stingovom nastupu su uživali, a “pala” je i fotografija poljupca, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari