Treneri ‘Života na vagi’ iscijedili Marijanu Batanić na treningu: ‘Ostala sam bez daha!’

Foto: Marko Todorov / CROPIX

Ususret novoj sezoni showa ‘Život na vagi’, koji s emitiranjem počinje 19. listopada od 20 sati na RTL-u, voditeljica projekta Marijana Batinić odlučila je iz prve ruke doznati kakvi su novi treneri Maja Ćustić i Edin Mehmedović

Stoga je otišla u teretanu i provjerila kako izgleda njihov trening.

”Nemam što reći, ali to je zato što sam ostala bez daha! Istina je da sam imala pauzu od treniranja sad tijekom ljeta, ali ovaj trening koji su mi Maja i Edo priredili bio je opak. Iako se obično kaže da ne bih bila u koži kandidata nove sezone – ovdje to pravilo ne vrijedi! Dakle, bila bih u njihovoj koži! Jer ako su mene iscijedili u jednom treningu, možete samo pretpostaviti kako će iscijediti naše kandidate koji su odlučili okrenuti novu, zdravu stranicu svoga života”, otkrila je Marijana.

Iako su Maja i Edo na početku treninga rekli da je Marijana tvrd orah, do kraja su treninga, kao i kod kandidata četvrte sezone, ipak uspjeli ”slomiti” njezin otpor.

”Još smo jednom pokazali da uz pravu motivaciju čak i naša Marijana, koja je zahtjevni vježbač, može iscijediti posljednju kap znoja!”, rekao je Edo, otkrivši da je u njegovu timu bila jedna posebna kandidatkinja koja je tražila dodatni angažman. ”To samo još jednom potvrđuje kako su žene tvrđi orah od muškaraca!” zaključio je trener.

Maja se, pak, dotaknula Marijanina ”kukanja” na treningu prema kojem baš i nisu imali milosti.

”Glava je glavni pokretač svega, pa i kad mislimo da je najteže i ne možemo, ako si dovoljno jak u glavi, itekako možeš!”, objasnila je Maja te dodala da je motivacija također važan faktor kako bi se netko pokrenuo. ”Nekad lijepa riječ i pokoja šala znače više nego vikanje, a to ćete se i sami uvjeriti kad krene nova sezone”, otkrila je trenerica.

‘Život na vagi’ s emitiranjem počinje 19. listopada od 20 sati te se nastavlja od ponedjeljka do petka u istom terminu.

Foto: Marko Todorov / CROPIX

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari