NAJBOLJI AFTERBEACH U GRADU

U petak 24. lipnja u popularnom S baru Afterbeach party s Cons Acoustic!

Na jednoj od najpopularnijih riječkih plaža kupače nakon dana provedenog na moru predvečer očekuje ugodno glazbeno osvježenje u obližnjem beach baru

Od 16 sati u popularnom S baru ispod S-zavoja na Preluku počinje Afterbeach party s Cons Acoustic, akustičnim duom iz Rijeke koji svojim obradama poznatih pop/rock hitova nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Cons Acoustic nastao je 2014. godine kao projekt dvojice riječkih glazbenika – Daria Butkovića i Arijana Birkića. Ovaj akustični duo na svoj jedinstven način izvodi obrade mnogih svjetski poznatih izvođača kao što su George Michael, Sting, Bruno Mars, Foo Fighters, The White Stripes, Oasis, The Rolling Stones ali i mnogih drugih popularnih pop/rock autora.

Nakon partja otvaranja s DJ-jem Ivanom Mastermixom, subotnjih jutarnjih besplatnih fitness treninga s poznatim riječkim fitness trenerima, S bar nastavlja uveseljavati i zabavljati svoje goste kojima pruža ne samo jedan od najljepših pogleda na zalazak sunca već i obilje zabavnih i kvalitetnih aktivnosti na moru i uz more.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari