U PETAK POČINJE 6. RIJEKA TATOO EXPO Na tattoo konvenciji čak 66 tattoo artista iz 15 europskih zemalja

Finalne pripreme 6. Rijeka Tattoo Expo su u tijeku, a manifestacija svoja vrata posjetiteljima otvara u petak, 25. studenog, u 12 sati

6. Rijeka Tattoo Expo održat će se ovaj vikend u Sportskoj dvorani Kostrena sa dosada najvećim brojem tattoo artista, njih čak 66 iz 15 europskih zemalja. Podsjetimo, ova sada već tradicionalna manifestacija započela je sa održavanjem 2010. godine kao prva hrvatska tattoo konvencija sa svega 10 artista, da bi se u posljednja tri izdanja transformirala u događaj međunarodnog karaktera.

Uz tattoo natjecanje koje će svaki dan imati po četiri kategorije te dodatnu petu u nedjelju za najbolju tetovažu Expa, posjetitelji će imati priliku uživati i u popratnom zabavnom programu; plesna skupina, pole dance, glazbeni izvođači, mađioničar, Capoeira show…

Zabavni program počinje svaki dan od 16,30 sati i traje do proglašenja pobjednika tattoo natjecanja koje je zakazano za 21 sat, a u nedjelju za 19,30 sati.

Valja istaknuti kako 6. Rijeka Tattoo Expo ima i humanitarni karakter pa će se tako prikupljati donacije za dvije kostrenske obitelji koje imaju djecu s poteškoćama u razvoju. Akcija započinje u petak 25. studenog, a nastavlja se i kroz prosinac na manifestacijama Mikulna u Kostreni te 38. Ri Rock festivalu. Akcija doniranja održava se u suradnji sa Turističkom zajednicom Općine Kostrena, Udrugom Ri Rock i NL Professional Hairdresser & Barber Shopom.

Karte za 6. Rijeka Tattoo Expo moći će se kupiti na ulazu u Sportsku dvoranu gdje se konvencija i održava. Cijena ulaznice za jedan dan je 30, a za sva tri dana 40 kuna. Vrata se otvaraju u petak u 12 sati, a subotu i nedjelju u 10 sati.

Foto: Saša Lončarić
Foto: Saša Lončarić

Sve ostale informacije, kao i popis sudionika, može se pronaći na Internet stranici Rijeka Tattoo Expo (http://rijekatattooexpo.com/).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari