MORAMO ISPROBATI

Galerija | U Rijeci otvoren Smoke’N’Flame, restoran stvoren za ljubitelje mesa! Pogledajte fotografije

Dobrih mjesta za finu klopu nikad dosta! Stalno smo u potrazi za lokalima i restoranima gdje ćemo omastiti brk uz dobru gastro ponudu i ljubaznu uslugu. Tako se u širem centru Rijeke, točnije na Mlaci, gdje gotovo pa i nema kafića niti restorana, otvorilo novo mjesto za gurmane!

Prije nekoliko dana vrata je otvorio restoran Smone ‘N’ Flame kojem novo vodstvo iskusnih kuhara želi udahnuti život uz široku ponudu raznih jela.

Ukusna jela sa žara, pod pekom, na ražnju…

Upozoravamo vas da će vam odmah otvoriti apetit – ukusna jela sa žara, pod pekom, na ražnju, te smokeru tek su dio gastro ponude. Sa jelima iz smokera upoznat je samo dio ljubitelja mesnih specijaliteta – meso se na niskim temperaturama polako peče dok je obavijeno laganim dimom a rezultat tog višesatnog procesa je savršeno mekano meso koje se topi u ustima!

Smoke ‘N’ Flame ima natkrivenu terasu s koje se pruža prekrasan pogled na gradske vrtove, a interijer pruža ugodnu atmosferu za ukusnu večeru uz čašu finog vina ili piva – vama na izbor!

Prvi utisci su odlični

“Prvi utisci su odlični: Bili smo u novootvorenom restoranu Smoke’N’Flame u Rijeci. Ambijent je prekrasan, hrana je ukusna i sočna, jeli smo punjeni lungić sa pestom i pršutom, punjena pileća prsa i Smoke’N’Flame platu za dvije osobe u kojoj smo dobili smokano meso, chilli grah i krumpire te također odličan domaći kruh.

Cijene vrlo pristupačne, porcije velike, iskrene preporuke svakome, a pogotovo velikim ljubiteljima mesa!”, jedna je od pozitivnih ocjena Riječana koji su među prvima pohodili novootvoreni lokal.

Nema druge nego isprobati!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari