PORUKA ZA CIJELI ŽIVOT

Mia Negovetić i Marco Cuccurin napravili iste tetovaže i pokazali ih na Instagramu: Razlog je zbilja poseban

Foto: Instagram

Influencer je otkrio da su se dogovorili da će napraviti istu tetovažu ako pobijede u showu

Marco Cuccurin i Mia Negovetić napravili su iste tetovaže na rukama. Na rukama su tetovirali stihove “City of stars”, a na Instagramu je influencer otkrio da su se dogovorili da će napraviti istu tetovažu ako pobijede u showu “Zvijezde pjevaju”.

“Za kraj putovanja Zvijezde pjevaju obećali smo si u slučaju da pobijedimo matching tetovaže. Naša pobjeda neka bude dokaz da prijateljstvo, ljubav i iskrenost pobjeđuju. Neka bude sinonim za to. Posvetili smo ju konkretno našem najdražem nastupu ‘City of stars’ iz mjuzikla ‘La La Land’. Sama radnja govori o tome da ne trebamo slijediti samo karijeru jer se na tome putu možemo izgubiti i izgubiti ono što nam je stvarno u životu bitno”, napisao je Marco u prvom dijelu objave.

U nastavku objave se zahvalio Miji na svemu.

“Dakle slijediti snove uvijek treba, ali paziti da dok ih ostvarujemo nama važni ljudi i dalje budu dio tih istih snova. Mia hvala ti što si dio mog sna i posebno hvala našim zvjezdicama koje nas gledaju odozgo i koje nam šalju snagu i ljubav koju si ni ne možete zamisliti”, napisao je Marco, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari