POGLED U NOVO

U Rijeci otvorena nova poslovnica optike Ghetaldus Rijeka

Riječ je o četvrtoj poslovnici Ghetaldusa u Rijeci

Na lokaciji gdje je nekada poslovala ljekarna Melissa, na adresi Adamićeva 1, u četvrtak, 13. srpnja otvorena je nova poslovnica optike Ghetaldus Rijeka, koja uz bogat asortiman fokus stavlja na dječje naočale.

Riječ je o četvrtoj poslovnici u Rijeci, a optika Ghetaldus Rijeka ima svoje poslovnice i u Opatiji, Crikvenici, Krku i Malom Lošinju kao i oftalmološku Polikliniku Sveta Lucija koja se nalazi u Rijeci, u neposrednoj blizini novootvorene optike, na adresi Adamićeva 13.

Polazeći od toga da nesmetana šetnja optikom i slobodno biranje naočala predstavljaju važan proces kada je u pitanju istraživanje različitih opcija, stilova, boja i marki sunčanih naočala ili dioptrijskih okvira, uređenje i dizajn ovog prostora kupcima pružaju upravo te mogućnosti.

Središnja točka poslovnice prodajni je pult u karakterističnoj, sunčanoj i svježoj žutoj boji koja se provlači i u interijerima ostalih optika Ghetaldusa Rijeka. Za suvremeno uređen interijer zaslužna je arhitektonska tvrtka Studio Mapa d.o.o. iz Rijeke, s kojom optika Ghetaldus Rijeka uspješno surađuje dugi niz godina.

I u ovoj optici Ghetaldus Rijeka, u svojoj kolekciji sunčanih i dioptrijskih naočala, nudi spoj sofisticiranog stila i beskompromisne kvalitete. Bez obzira na to volite li klasičnu eleganciju, moderne linije ili nekonvencionalne oblike, optika Ghetaldus Rijeka pružit će vam izbor koji će zadovoljiti sve vaše želje.

Ponuda je prilagođena svim kupcima, a posebno ističemo velik izbor sunčanih naočala i dioptrijskih okvira za djecu.

Ali u novoj optici Ghetaldus Rijeka ne zaustavlja se sve samo na naočalama. Tu možete pronaći i šarolike vezice i lančiće, kontaktne leće, otopine za kontaktne leće, sprejeve za naočale, krpice, futrole, jednom riječju sve ono što vam može pružiti dodatnu udobnost i slobodu pri korištenju naočala ili kontaktnih leća, bez obzira na vaše aktivnosti. U novootvorenoj optici kupce očekuju već poznata lica djelatnica, koje će pružiti niz korisnih stručnih savjeta i biti na raspolaganju za sitne popravke.

U svijetu mode i lifestylea dobar vid nije samo nužnost već i modni izraz. Optike nisu više samo mjesta za rutinske preglede vida ili prodaju naočala, već su postale prave destinacije za sve one koji istovremeno vode računa o svojim očima, žele poboljšati vid i naglasiti osobni stil.

Radno vrijeme novotvorene optike jest od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati te subotom od 8 do 13 sati.

Još ovih dana posjetite optiku Ghetaldus Rijeka u Adamićevoj 1, gdje vas očekuju prigodni popusti i odaberite ono najbolje za svoje oči.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari