LANAC RESTORANA

U Rijeci se otvara Batak grill. Poznati lanac restorana zapošljava kuhare, konobare, pomoćne kuhare…

Nakon što je početkom godine poznati lanac restorana otvorio grill restoran u Puli, s novima restoranom stiže i na Kvarner

“Batak je dobio laskavu titulu najvećeg lokalnog lanca restorana, a tajna našeg uspjeha su jasno postavljeni standardi, briga i ulaganje u zaposlenike te ugodna radna atmosfera koju godinama stvaramo i njegujemo.”, ističu iz lanca restorana Batak grill.

Ove godine svoju su priču proširili i na ostatak Hrvatske. Prvi Batak izvan Zagreba otvoren je sredinom veljače u Puli, a uskoro otvaraju restorane u Rijeci i Zadru.

“Zato je pravo vrijeme da nam se pridružiš!”, pozivaju zainteresirane uz Batak grilla

Otvorene pozicije za sve navedene lokacije moždte pogledati OVDJE.

Batak grill postaoje poznat po roštilju na drveni ugljen

Iz njihove ponude izdvajamo Batak platu ili đevrek, mazalice, beef tartar ili domaću gusju paštetu. Za sočan nastavak možete naručiti ćevape, u kajmaku ili s porcijom luka. Pljeskavica sa sirom ili bez, pohane paprike sa sirom, punjena vješalica, Batak burger, Rib-eye pečen na način koji želiš, BBQ rebarca ili krilca.

Uz jela s roštilja, u ponudi imaju njihov specijalitet – Batak čobanac. Na jelovniku možete pronaći i lagana jela od lososa za one koji teže laganijoj hrani.

Ručak ili večeru možete zaokružiti velikim izborom deserata i kvalitetnim vinom, velikim izborom craft piva ili jednim od koktela.

Ne sumnjamo da će mnogobrojni Riječani i gosti pohitati čim prije provjeriti je li reputacija Batak grill restorana – zaslužena!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari