SODOMA I GOMORA

Galerija | Ovo je Ritz nekoliko sati prije ubojstva: Šeici, djevojke s hidžabima, pare koje lete na sve strane, vatra i golotinja

Zabava pod nazivom “Sheikh‘s Legacy” noćni klub Ritz pretvorila je u raskošni arapski svijet, kako navode na svojim društvenim mrežama

U Ritzu su preksinoć nastupali DJ Zordan i Bruno Conti, a sudeći prema storyjima objavljenima na Instagram stranici kluba atmosfera je bila na vrhuncu.

Posvuda su se mogle vidjeti zgodne, razgolićene žene, ali i žene s hidžabima te muškarci odjeveni kao šeici. Pod popularnog kluba prekrili su dolari, šljokice i prolivena pića, a nitko od gostiju sigurno nije naslutio što će se u ranim jutarnjim satima dogoditi u klubu.

Sada se o svemu oglasio i Ritz: “Dragi i poštovani gosti, mnogi od vas su zajedno s nama dugo vremena. Neki od Vas i punih osam godina, na različitim adresama na kojima smo radili. Zato vas molimo za razumijevanje zbog nemilog događaja o kojem ste sigurno već doznali iz medija, a koji se dogodio prošle noći u našem i Vašem klubu. Jedan je čovjek, nažalost, završio svoj život. Zbog svega toga, večeras nećemo raditi, a naše se aktivnosti nastavljaju već sljedeći vikend, u petak 28. travnja 2023. Molimo vas da ostanemo vjerni jedni drugima u ovom za nas iznimno teškom trenutku jer ništa se ni slično nije dogodilo tijekom svih godina našeg uspješnog poslovanja i druženja s vama. Našli smo se u situaciji koja nam je nova i nepoznata, ali sigurni smo da već idući tjedan dolaze novi petak i subota navečer kada se nastavljamo družiti s Vama kao i svih ovih godina”, napisali su na Instagramu, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari