SAMO ZA ZALJUBLJENE

Uoči Valentinova najromantničnijim liftom u Rijeci možete se voziti u Tower centru

Sjećate li se ‘najstrašnijeg lifta’ u koji su samo najhrabriji ušli tijekom prošlog Halloweena? Uoči ovog Valentinova stiže najslađi, najzaljubljeniji lift u Hrvatskoj!

Imamo još samo jedan dan do Valentinova a to je idealan dan da svojoj voljenoj osobi na još jedan način iskažemo ljubav kroz male znakove pažnje koji će izmamiti osmijeh na licu i toplinu oko srca.

Nevažno je li riječ o dečku, najboljoj prijateljici ili članu obitelji, smisao Valentinova je podijeliti ljubav sa svojim najdražima. Sve što vam je potrebno da biste taj dan proslavili na najljepši način čeka vas u Tower Centeru. Dragu osobu možete razveseliti bombonijerom, omiljenom čokoladom ili cvijetom.

Osim slatkih iznenađenja, u dućanima Tower Centera očekuje vas raznovrstan izbor prigodnih poklona kao što je nakit, sexy rublje, parfemi..

Uz sve to, ne propustite zaviriti i fotografirati se s voljenom osobom u liftu koja je prekrasna kulisa za najljepšu ljubavnu fotografiju.

‘Sigurni smo da će biti i najfotogeničniji lift ovo Valentinovo pa ćemo ga viđati svuda po društvenim mrežama! Ne zaboravite tagirati @tower.center,#loveTOWER.’, pozivaju iz Tower Centera.

Ova atrakcija bit će postavljena od 13. veljače 2023.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari