A ŠTO VI KAŽETE?

Urnebesna fotka s plaže podijelila mišljenja: ‘Bože sačuvaj, cilu kuću prinili uz more’

Ilustracija: Riportal

Nova zanimljiva fotografija s plaže objavljena na Facebook stranici “Dnevna doza prosječnog Dalmatinca” postala je još jedan viralni hit

Na fotografiji se vidi skupina turista koja je na plažu ponijela nekoliko suncobrana, hladnjak s hranom i pićem, stolove i stolice…

“6 suncobrana, 7 šugamana, 3 stola i stolice, frižideri sa spizon i pićen, laptopi i tableti, oprema za igrat na karte i ronjenje…”, piše u opisu uz fotografiju.

Mišljenja brojnih komentatora ispod fotografije su i ovaj put podijeljena.

“Plaža Brižine (Nin) između Zatona i Škrapavca. Predobro. Neka ljudi uživaju, svatko na svoj način”, “Pa kad im se da to sve nosit zašto ne… Zašto vam sve smeta? Najbolje napisat na svakoj plaži ‘Smite ponit samo ručnik i tihu djecu, bez napuhanaca, suncobrana, karti ili ne daj Bože spize'”, “Svako ima svoje veselje, koga smeta neka ne gleda (tuđa posla), mjesta je dovoljno na hrvatskoj obali”, samo su neki od brojnih komentara podrške.

“Bože sačuvaj, cilu kuću prinili uz more… Kako in se da tako svaki dan”, “Temelji gotovi – još samo zidovi i krov”, “Pa njima šleper triba za na more ići i par viljuškara”, kritizirali su pojedini, pišu RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari