VELIKA DRAMA U MALENOM GNIJEZDU! Na Klepetanovo mjesto uletio prevarant?! Malena porazbijala jaja!

Photo: Ivica Galovic/PIXSELL

Još prije samo mjesec dana svi su se razveselili povratku Klepetana

Međutim, Stjepan Vokić i njegov sin koji brinu o rodama, sumnjaju kako rodan koji se vratio Malenoj zapravo nije Klepetan.

Sumnje je u Facebook grupi ‘Malena i Klepetan – najljepša ljubavna priča’ objavio domarov sin, koji tvrdi da se Klepetan ponaša čudno i kaže da sumnjaju da je to pravi Klepetan, piše Večernji list.

“Dragi članovi, ako niste znali, pravi Klepetan se vjerojatno nije vratio. Ova roda se ponaša čudno, došao je jesti i onda ga nije bilo dva dana. Malena je vjerojatno frustrirana pa je uništila dva jaja. Čak je demolirala gnijezdo, ne potpuno, ali novi materijal koji je on donio. Moj tata misli da je Klepetan star te da je uginuo. I ja vjerujem da ovo nije on”, napisao je sin na engleskom jeziku u grupi.

Odmah su se javili brojni članovi s pitanjima, a bilo im je čudno što je Klepetan po dolasku jeo ribu u Stjepanovom dvorištu pa onda otišao kod Malene.

“Zbunjujuće je, vidjet ćemo što će biti. U Varošu ima valjda 3-4 gnijezda, neki od njih dolaze na ribu u Stjepanovo dvorište”, napisao je Vokić.

No, unatoč sumnjama, još nema potvrde kako nije riječ o pravom Klepetanu te se obožavatelji najpoznatijih roda na svijetu i dalje nadaju da se njihova ljubavna priča nastavila.
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari