EKSKLUZIVNO Pogledajte snimku Cristiana Ronalda u Dubrovniku!

Kamere RTL-a prve su ‘ulovile’ svjetsku nogometnu zvijezdu Cristiana Ronalda koji je stigao na odmor u Dubrovnik.

Poznati nogometaš Juventusa, nakon pobjede nad Fiorentinom, jučer je privatnim avionom stigao u Zračnu luku Dubrovnik, a smjestio se u elitnu Vilu Šeherzada.

Riječ je o smještaju koji je hit destinacija za strane zvijezde u Dubrovniku gdje noć košta oko sedam tisuća eura. To je za Ronalda sigurno sitnica budući da njegov privatni avion košta preko 30 milijuna eura, piše Dubrovački dnevnik.

Boravkom u Vili Šeherzada pohvalila se i Ronaldova djevojka, Georgina Rodríguez, koja je na Instagram profilu objavila fotografiju dok vježba jogu s pogledom na Lokrum i more.

Poznatog nogometaša već su počeli oblijetati obožavatelji i mediji koji su došli pred vilu.

S Vile Šeherzada pruža se jedan od najljepših pogleda na Dubrovnik i Lokrum, a tamo je odmarao Jamie Foxx kada je boravio u Dubrovniku za vrijeme snimanja filma o Robinu Hoodu.

Gosti najluksuznije vile u Dubrovniku bile su mnoge filmske zvijezde poput Elizabeth Taylor i Richarda Burtona te Sofije Loren.
Vijesti.hr/Dubrovački dnevnik
Foto: RTL

Pogledajte VIDEO:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari