BAŠ SE NAUŽIVAO U HRVATSKOJ: Justin Bieber igrao hokej, večerao s manekenkama i partijao po klubovima

Nakon što se Justin Bieber u srijedu poslije koncerta u Areni pojavio u klubu The Best, četvrtak je proveo u domu zagrebačkih Medvjeda, Ledenoj dvorani Doma sportova gdje im se pridružio na službenom treningu

Iako se cijela produkcija odmah nakon zagrebačkog mega spektakla uputila u Poljsku gdje ih očekuje koncert, Justin je odlučio produžiti svoj boravak u našoj metropoli što je potvrda onoga što je menadžment netom nakon uspješnog koncerta istaknuo – zagrebački koncert jedan je od najboljih koncerata u sklopu turneje PURPOSE.

Nakon što se u srijedu poslije koncerta u Areni pojavio u klubu The Best na službenom after partyju, četvrtak je proveo u jednom zagrebačkom restoranu te u domu zagrebačkih Medvjeda, Ledenoj dvorani Doma sportova gdje im se pridružio na službenom treningu.

Naime, kanadski glazbenik je veliki ljubitelj hokeja na ledu te mu je to najdraži način opuštanja i bijeg od stresa. Na turneje nikad ne kreće bez kompletne opreme, a kad je otkrio da je su hokejaši kluba KHL Medveščak jedan od simbola Zagreba, zaželio se priključiti njihovom treningu pa su mu organizatori koncerta i vodstvo kluba ispunili želju.

bieber-hokej

IZVOR: KHL Medveščak

Justin Bieber odradio je kompletan trening s dijelom momčadi koja trenutno nije na ruskoj turneji – od početnog rasklizavanja, sparinga te pucanja na gol, a dobio je priliku da zaigra i u službenom dresu kluba Medveščak koji nosi njegovo ime.

Da je Justin, osim što je vrhunski glazbenik i plesač i izuzetno talentiran za hokej na ledu, potvrdio je i Ivan Janković, hokejaš Medveščaka:

„Zanimljivo iskustvo! Siguran sam da se Justin Bieber ne pojavi svaki dan u nečijoj svlačionici. Kako najbolji idu uz najbolje, mi u Medveščaku imali smo priliku da nam Bieber pokaže svoje hokejsko umijeće. Bilo je zabavno, dobro se uklopio, uspješno odradio trening s nama te je bio jedan od nas bez ikakvih posebnih zahtjeva. Simpa dečko“.

Justinu se Zagreb toliko svidio da je u zadnji tren odlučio promijeniti planove pa nitko nije mogao predvidjeti gdje će ga zateći, a svojom šetnjom centrom grada iznenadio je obožavatelje koji su se imali sreću zateći tamo. Ovoliki interes za Hrvatsku iznenadio je i organizatora koncerta jer je prema prvotnom planu Justin trebao poletjeti u Poljsku ujutro nakon koncerta.

Više pogledajte večeras u RTL-ovoj emisiji Sve u šest.

Justin Bieber uživao u večeri u centru Zagreba

Justin Biber se odlučio opustiti i predahnuti od mnogobrojnih obveza pa je tako i dan nakon sinoćnjeg koncerta odlučio provesti u Zagrebu.

justin-bieber-vecera

Mi smo ga ekskluzivno uhvatili u jednom restoranu u samom centru Zagreba, gdje je uživao u večeri.

Dobro raspoložen, Bieber je pio pivo (navodno Karlovačko), jeo sushi i popričao s ljudima koji su sjedili stol do njega.

Kanadski pjevač s ekipom je u jednom poznatom restoranu tulumario do kasno u noć, donosi Index.hr, a imao je prilike upoznati i hrvatske ljepotice. Naime, manekenke su nakon revije Aleksandre Dojčinović stigle u restoran, vjerojatno upravo zbog Biebera, prenosi Index, a njegovom istreniranom oku nije trebalo dugo da ih zapazi. Na kraju je Bieber čak i večerao s manekenkama.

RTL-ova kamera jedina zabilježila Bieberovo partijanje

Ono što su beliberi čekali godinama, napokon se ostvarilo! Justin Bieber, glavom i bradom, rasplesao je zagrebačku Arenu, svirao gitaru i bubnjeve, poljubio hrvatsku zastavu i pustio suzu vidno fasciniran kako je i sam rekao – kućom ljubavi!

Plesali su na Justinovu glazbu i brojni poznati. Među njima i bivši premijer Tihomir Orešković s obitelji kojemu je zemljak Bieber – očito – good good good. Dječje snove malene Ciare ispunila je i mama Lana Klingor Mihić.

Koliko se Justinu svidjela hrvatska metropola, dokazao je i kada se nakon koncerta nenadano pojavio u zagrebačkom klubu The Best u koji je ekskluzivno zavirila samo naša kamera!

I to je bilo sve što se moglo snimiti, jer Justinovi tjelohranitelji umalo su nam oteli kameru.

No sudeći prema svim ovim Bieberovim reakcijama, vratit će se on u Hrvatsku i prije nego što smo očekivali!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari