Dejan Lovren objavio fantastičan video i namamio tisuće na Jadran!

Video snimljen negdje na Jadranu prikazuje jato razigranih dupina a do sada je samo na Lovrenovom facebook profilu pregledan 140 tisuća puta

Da naše sportske zvijezde ne promiču interese Hrvatske samo na sportskim borilištima dokaz je i njihova aktivnost na društvenim mrežama.

Tako je hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren prije nekoliko dana boraveći na odmoru u Hrvatskoj negdje na Jadranu snimio video s jatom razigranih dupina u “glavnoj ulozi”, a njegova objava na najvećoj društvenoj mreži izazvala je ogromno zanimanje i to Lovrenovih pratitelja iz cijeloga svijeta, a najviše, razumljivo, iz Engleske gdje Lovrena poznaju i prate kao prvotimca trofejnog FC Liverpoola.

“This is awesome, so beautiful, wonderful ! ??❤❤, So beautiful!? I hope to visit your country sometime in the future?”… samo su neki od komentara koje su ispod objave ostavili razdragani Lovrenovi fanovi.

Mnogi su pohvalili Lovrenov doprinos promociji ljepota Hrvatske odnosno hrvatskog turizma.

Pogledajte video koji je oduševio tisuće ljudi!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari