Evo što će naši saborski zastupnici jesti za Božić i tko ima kakvu ulogu

Zastupnici su otišli na jednomjesečnu pauzu – već smo izbrojali koliko su radili, a sada idemo malo o njihovim praznicima

Baš kao i većina Hrvata Božić će obitelj viteza Reinera provesti na okupu, ali čini se da se kuhače neće primiti ni Reinerova supruga ni kćer.

Što će se naći na blagdanskom stolu, Reiner još ne zna.

“To mi je teško reći, vjerojatno ono što mi punica skuha”, rekao nam je.

Nema kuhanja za Božić ni kod Marasovih – i oni će na gotovo.

“Očekujem negdje oko pola 6, 6 da će se sjuriti pod bor da vidi kakvi su pokloni, nakon toga ćemo do moje obitelji na ručak”, kaže pak Gordan Maras.

U domu Kovačevih svatko ima svoj zadatak.

“Ja se bavim s ovim težim stvarima, a ženskom djelu obitelji ostavljam neke druge stvari poput kolača”, kaže saborski zastupnik Miro Kovač.

Ni kolači ni purica ne vesele koliko druženje s unukom za vrijeme blagdana.

“Radujem se da ćemo zajedno provesti jer u 365 dana najmanje vremena provodim s njim, u biti skoro nikada”, rekao je Veljko Kajtazi, saborski zastupnik romske nacionalne manjine.

Iako božićni jelovnici saborskih zastupnika ne zvuče spektakularno, građani smatraju da će ipak bolje proći nego oni sami. Jer njihov blagdanski stol bit će – standardno skroman.
Donna Diana Prčić

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari