KAKAV NEVJEROJATAN I SRAMOTAN GAF! Voditelj proglasio krivu Miss Universe!

Sva sretna, Gutierrez je počela pozdravljati i slati poljupce publici koja joj je oduševljeno pljeskala, kad je odjednom saznala da ipak nije pobijedila

Miss Filipina Pia Alonzo izabrana je za Miss Universe 2015. u nedjelju u Planet Hollywood resort & casinu u Las Vegasu na svečanosti koju je obilježila strašna pogreška u izravnom televizijskom prijenosu.

Voditelj svečanosti, glumac i humorist Steve Harvey, krivo je pročitao ime pobjednice ispisano na papiriću i pobjednicom proglasio Miss Kolumbije Ariadnu Gutierrez.

Sva sretna, Gutierrez je počela pozdravljati i slati poljupce publici koja joj je oduševljeno pljeskala.

https://www.youtube.com/watch?v=nmqAjr0xs04

No tada se javlja Steve Harvey, sav zbunjen: “U redu, moram se ispričati. Kolumbija je druga. Miss Universe 2015. je Miss Filipina”.

Fanfare su se ponovo oglasile, Miss Kolumbije je zapanjena otišla s pozornice, a Miss Filipina Pia Alonzo Wurtzbach bila je potpuno zbunjena. Nešto kasnije je primila krunu Miss Univers, a Steve Harvey se ispričavao zabezeknutoj publici.

Sve se to događalo pred očima milijuna televizijskih gledatelja koji su diljem planeta pratili natjecanje u izravnom prijenosu. Miss Kolumbije dala je izjavu odmah nakon natjecanja i izjavila kako se sve događa s razlogom i da je očito moralo biti tako . ”Dala sam sve da ostvarim svoj san, zahvaljujem se svima na potpori i koji su glasovali za mene”, izjavila je Ariadna.

Hrvatska predstavnica Mirta Laura Kuštan nije se uspjela plasirati u Top 15 izbora Miss Universe 2015.godine. U glazbenom dijelu nastupili su Seal, Charlie Puth i The Band Perry.

Pia Alonzo nova Miss Universe

Pia Alonzo proglašena je za novu Miss Universe. Ima 26 godina, završila je ABS-CBN Distance Learning Center u Manili na Philippinima. Bavi se modelingom, govori njemački i engleski jezik. Sa samo 11 godina počela se baviti glumom i to stiče kao svoju veliku ljubav. Trenutno radi i kao novinarka i stilist za vodeći lifestyle magazin na Filipinima.

Tijek izbora

Na glamuroznoj pozornici odmah na početku izbora proglašeno je 15 finalistica odabranih na preliminarnom natjecanju održanom samo nekoliko dana ranije. Top 15 najljepših natjecalo se u kupaćim kostimima među kojima su bile predstavnice Brazila, Australije, Indonezije, Dominikanske Republike, Filipina , Francuske, USA, Curacaa, Belgije, Japana, Venezuele, Južne Afrike, Kolumbije, Meksika i Tajlanda.

Olivia Culpo, Emmit Smith, Niecy Nash, Perez Hilton dio su žiri koji je bio sastavljen od poznatih ljudi iz svijeta mode, filma, biznisa. Oni su odabrali Miss Australije, Miss Dominikanske republike, Miss Filipina, Miss Francuske, Miss USA, Miss Curacao, Miss Japana, Miss Venezuele i Miss Tajlanda u Top 10. Blještavom pozornicom ljepotice su se prošetale u elegantnim večernjim haljinama.

U Top 5 ušle su predstavnice Francuske, Kolumbije, Filipina, Australije i USA.
Po prvi put s novim vlasnikom, najvećom agencijom na svijetu William Morris WME/IMG sa najljepših 5 finalistica izbor se suzio na tri najuspješnije. U samu završnicu plasirale su se Miss Kolumbije Ariadna Gutirrez-Arevalo, Miss USA Olivia Jordan te Miss Filipina Pia Alonzo Wurtzbach.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari