Počeo Weekend Media Festival: Nikola Vrdoljak otkrio što će se događati iduća tri dana

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

12. izdanje WMF-a ima bogat zabavni program

U Rovinju je počeo Weekend media festival, najveći hrvatski i regionalni festival komunikacija. Više od 5000 sudionika iduća će tri dana raspravljati o medijima, tehnologiji, politici pod sloganom “Mir, ljubav i komunikacija”.

Panel “Novinarstvo, drustvene mreze i cinjenice”. Barbara Cochran, John Cochran, Mojmira Pastorcic, Igor Alborghetti, Andreja Arezina Grgicevic . Photo: Marko Dimic/PIXSELL

12. po redu festival ima bogat zabavni program po kojem je gotovo jednako poznat kao i po uglednim gostima iz svijeta na panelima i predavanjima.

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Što će se tamo sve događati ovog vikenda najbolje zna Nikola Vrdoljak, programski direktor svih dosadašnjih 12 festivala.

Nikola Vrdoljak je bio gost RTL Direkta.

“Bit će više od 150 predavača. Ove godine je televizija u prvom planu i na nizu panela analizirat ćemo što se dogodilo s televizijom”, kazao nam je Vrdoljak i dodao:

“Ove godine nema puno politike, ali ima dosta – o politici. Ovaj put mi raspravljamo o politici”, poručuje.

Ovogodišnji Weekend ima i svoje zeleno lice…

“Svjesni smo klimatske krize i trudimo se ozeleniti prisutnost. Brinemo se o tome kako se odlaže sve s čime radimo. Podržavamo prosvjede koji se održavaju u povodu klimatskih promjena”, kazao je Nikola Vrdoljak u RTL Direktu.
Vijesti.hr

Više u VIDEOPRILOGU: