POČINJE NOVA SEZONA: Tomislav Špiček, Željka Klemenčić i Ivan Pažanin u žiriju “Tri, dva, jedna – Kuhaj!

Tomislav Špiček, Željka Klemenčić i Ivan Pažanin članovi su žirija četvrte sezone kulinarsko natjecateljskog showa „Tri, dva, jedan – Kuhaj!“

Kao i u protekloj sezoni, trojac vrsnih gastro stručnjaka ocjenjivat će, savjetovati, kuditi i bodriti dvadeset kandidata koji će se, podijeljeni u deset parova, natjecati za izdašnu nagradu od 100 tisuća kuna i laskavu titulu najboljeg amaterskog kulinarskog para.

Špiček kuhao kolegama, evo kako su ga ocijenili

Slavilo je ovih dana jedno zanimljivo kulinarsko društvance. I to početak snimanja nove sezone showa “Tri, dva, jedan – kuhaj!” Kulinarski chef Tomislav Špiček kuhao je svojim kolegama iz showa – Doris, Pažaninu i Željki i pobrao savršene ocjene za svoje delicije. OK – gotovo savršene, jer Željka baš nije bila blago-naklona.

„Uvijek se veselim povratku na set, lijepo mi je i izazovno družiti se s kandidatima. Siguran sam da će me netko i naljutiti, uvijek mi to prirede. Ali mislim da će ponovno to biti jedno lijepo druženje i da će, kao i uvijek, naši gledatelji moći nešto naučiti“, komentirao je početak snimanja nove sezone Tomislav Špiček.

„Itekako se veselim novoj sezoni! Očekujem da će biti odlično i očekujem natjecatelje pune entuzijazma, želje i znanja“, kazao je Ivan Pažanin koji se novoj sezoni veseli jednako kao i jedina ženska članica žirija, Željka Klemenčić. “Gledatelji su jako dobro prihvatili show, na snimanju je uvijek odlična atmosfera i sve nekako ide ležerno“, kazala je.

Kandidati dolaze iz različitih dijelova Lijepe naše, pa tako sa sobom nose i umijeće pripreme tradicionalnih seoskih recepata kao i tajne pripreme modernih delicija. Svakog tjedna će biti suočeni s brojnim kulinarskim izazovima, morat će pripremati jela koja možda nikada do tada nisu spremali, biti maštoviti i osmišljavati slijedove iz svega nekoliko namirnica ili se „igrati“ restorana. Njihovo će znanje, kreativnost i umijeće i ove sezone ocjenjivati stručni žiri koji će biti i u ulozi mentora, a voditeljsku palicu će i ove sezone u rukama držati Doris Pinčić Rogoznica.

„Svake godine nešto novo – nova sezona, novi zadaci, novi problemi, novi izazovi; napredujemo mi, napreduju kandidati. Ove godine nam u show dolaze natjecatelji iz raznih djelova Hrvatske. Osim praktičnog, morat će imati i teoretsko znanje. “ kazala je Doris koja bi bez problema mogla „do mirovine“ surađivati u ugodnom društvu Tomislava, Željke i Ivana.

Tijekom tri sezone showa u našoj su kuhinji umijeće pokazali brojni sjajni kuhari amateri, no samo ih je troje zasjelo na tron amaterskog kulinarstva. Pobjednica prve sezone, Anka Cvitanović, je nakon pobjede postala šefica kuhinje u jednom dalmatinskom restoranu. Najbolji u drugoj sezoni bio je miljenik publike Tomislav Pavlović, koji je kulinarski put nastavio u jednom zagrebačkom restoranu.

Prošle godine pobjedu je odnio dinamični duo prijateljica, Filipa Sorko i Petra Egić, koje su hrvatsku gastro scenu obogatile inovativnim „tajnim večerama“. Tko će ih nasljediti i četvrti puta po redu biti proglašen najboljim? Krenite s nama u gastro avanturu i doznajte, a usput se odlično zabavite i, naravno, nešto naučite! Snimanje četvrte sezone showa kreće danas, a na malim ekranima se vidimo vrlo uskoro!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari