PRESLATKO!! Neodoljivo simpatična igra dupina i psića!

Foto: screenshot

“Što kažete na ovakvu šetnju s psom? Ne treba mu bacati štapove!”, napisali su u objavi na facebooku poljski turisti koji su, navodno, sami snimili nesvakidašnji i presladak prizor

Na facebook stranici Chorwacja4u namijenjenoj poljskim turistima koji ljetuju ili će tek ljetovati u Hrvatskoj osvanula je neodoljivo simpatična objava.

Poljski turisti, navodno, snimili su video na kojem se vidi nesvakidašnja, razdragana igra jednog morskog odnosno (primarno) kopnenog sisavca – dupina i psa!

Pas je nekako završio u moru,  a tamo mu se u igri pridružio – dupin! Dva nova prijatelja veselo su se brčkala u moru gdje je dupin nastojao zadiviti psića svojim okretima u moru, a psić je plivao pokušavajući održati taj ludi tempo u sredini koja je ipak prirodno stanište okretnog dupina.

“Ovo su prednosti života u Hrvatskoj”, napisali su razdragani poljski turisti.

Međutim, u međuvremenu smo saznali kako je video snimljen prije nekoliko godina i to, prema nekim informacijama, ne na Jadranu nego na  – Bahamima.

O svemu je pisao Daily Mail prije točno  mjesec dana OVDJE, a kako i zašto je video osvanuo na stranici Chorwacja4u pokušat ćemo saznati od autora objave odnosno administratora stranice.

Bilo kako bilo, pogledajte preslatku igru dupina i psa u priloženom videu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari